4 Responses

 1. sabinspirea
  sabinspirea at |

  servus, ff fain videoul, un adevarat biciclist bune strecurarile si evitarea problemelor din trafic pana acuma nota 10, sincer ai cam un 7 la semafoare si la unele zone incare te-ai strecurat prin prea multe benzi de circulatie in acelasi timp.
  mult succes in continuare Vulipe.

  Numai bine si spor la pedalat !!!

 2. Marian Vulpe
  Marian Vulpe at |

  Multam fain ;) Da, recunosc, nu respect in totalitate regulile de circulatie. Daca as respecta chiar totul, as face mult mai mult pe drum si de multe ori as sta singur la semafor sau la vreo intersectie pe unde nu trece nimeni. Nu recomand nimenui sa faca asta, este un risc pe care mi-l asum si prin urmare respect nota 7 pt semafoare :D

 3. sabinspirea
  sabinspirea at |

  :)) stai linistit ca si eu cand este rosu mai trec dar (vb la general) treci acolo unde faci dreapta sau daca treci sa nu jenezi soferii si pun pariu ca asa faci si tu.
  eu sunt de principiul sa mergem in trafic cat mai corect, ca daca mergem pe 7 carari o sa inceapa sa ne injure soferii si din cauza unui biciclist o sa induram acelasi tratament toti ceilalti.

  numai bine si spor la pedalat !!!

 4. Marian Vulpe
  Marian Vulpe at |

  “sunt de principiul sa mergem in trafic cat mai corect, ca daca mergem pe 7 carari o sa inceapa sa ne injure soferii si din cauza unui biciclist o sa induram acelasi tratament toti ceilalti”
  Nimic mai adevarat. Corect spus, trebuie sa ne intelegem unii pe altii in trafic ca doar avem parte de aceleasi strazi si unii si altii. Cand vom intelege majoritatea ca asa stau lucrurile, se va circula cu mult mai mult calm. Poate nu mai lejer dar cel putin fara nervi.
  Vant din spate ;)

Comments are closed.