Categories
Concursuri

CONCURS Trofeul Ardealul MTB XC

Cu ocazia Zilelor Clujului, Clubul Sportiv Voinţa vă invită în 29 mai 2011 la Trofeul Ardealul MTB XC – concurs de cross-country în Padurea Hoia.

Cu ocazia Zilelor Clujului, Clubul Sportiv Voinţa vă invită în 29 mai 2011 la Trofeul Ardealul MTB XC – concurs de cross-country în Padurea Hoia (zona primelor două scene, vis-a-vis de Muzeul Etnografic, cu acces de pe str. Tăietura Turcului).Categorii: Juniori, Elite, Amatori Seniori, Fete

Traseu: Lungime aprox. 2 km per tur. Se vor parcurge mai multe ture, stabilite astfel incat concursul sa dureze intre 1h si 1h 30 min.

Inscrieri: se fac gratuit la fata locului incepand cu ora 9:00, pe baza buletinului, a acordului parintilor in cazul minorilor sau pe baza licentei in cazul sportivilor legitimati FRCT.

Startul: va fi la ora 10:00 pentru toate categoriile.

Premii: Se ofera premii constand in diplome si produse sportive

Mai multe detalii despre eveniment pe www.trofeul-ardealul.blogspot.com

FOTOGRAFII, editia 2009: http://www.westend.ro/shutter/d/9129-4/ardeal2009.jpg

VIDEO, editia 2009: http://youtu.be/g8QwmB9h-hw

One reply on “CONCURS Trofeul Ardealul MTB XC”

[…] Pe 29 mai, cu ocazia Zilelor Clujului, se desfasoara Trofeul Ardealul MTB XC (concurs de cross-country), in Padurea Hoia (zona primelor doua scene, vis-a-vis de Muzeul Etnografic, cu acces de pe str. Taietura Turcului). Inscrierile se fac gratuit la fata locului incepand cu ora 9:00. Detalii aici. […]

Comments are closed.