Categories
Concursuri

CONCURS Pedalezi cu noi și devii eroul copiilor

Un concurs simbolic de pedalare, spre beneficiul unor copii. Voi alegeţi copiii care ar merita să profite de rezultatele acestei iniţiative.

La invitația firmei Algida și a serviciului I love Velo, voi merge în 31 mai, de la ora 18:30, în Parcul Herăstrău, pentru a participa la un concurs simbolic de biciclit – Pedalezi cu noi și devii eroul copiilor. Cum ar veni, bloggerii se vor bate pentru înghețată. Puteți veni și voi să ne susțineți de pe margine.


Am înțeles că voi strânge niște puncte care se vor transforma în înghețate. Oricât de înghețato-gurmand aș fi, toată înghețata câștigată va fi donată unor copii, de 1 iunie. Eu îi aleg. În acest sens, aștept propuneri din partea voastră, a bicicliștilor urbani care urmăresc bicla.ro. Să nu vă menționați pe voi (oricât de copii ați fi) :). Vreau ca înghețata să meargă către niște copii deosebiți (copii care au talent, copii care spun lucruri trăsnite sau copii cu diferite nevoi).

Dacă vor fi 2+ propuneri, facem un sondaj, cu vot deschis. Tot voi veți vota.

Mă bucur să văd că va fi și Gabi Solomon la acest eveniment. Cu cine ne mai batem pentru înghețată? :)

Notă: Bicla.ro nu este organizator al acestui concurs.

9 replies on “CONCURS Pedalezi cu noi și devii eroul copiilor”

Beneficiarii proiectului Bursa Chance For Life merita din plin surpriza pe care vrei sa o faci unor copii, Bogdan! sunt 10 tineri cu u potential intelectual ridicat dar proveniti din emdii defavorizate, care in ultimii patru ani pe langa programul nornal si destul de obositor de la scoala, vin in fiecare zi pentru inca 4 ore la sediul Fundatiei Chance For Life si se pregatesc suplimentar pentru a fi cei mai buni. Rezultatele confirma asta, sunt copii care si-au depasit conditia sociala si au lut premii la concursurile nationale si chiar internationale, olimiade scolare dar si concursuri alternative cum ar fi Olimpiadele MindLab. Se pregatesc si pe zona sportiva, in ultimul an am avut un proiect in care doi voluntari din Franta au facut tot felul de activitati sportive si artistice cu ei. Astfel, miercurea trecuta, pustii au debutat pe scena cu primul lor concert la tobe si chitara. O incantare. :)
Daca nu ma credeti pe cuvant, convingeti-va singuri. Cum sa nu-i iubesti? Mie imi coloreaza viata si ma tin de mai bine de 5 ani nedezlipita de proiectele organizatiei. Si mai am si alti copii, tot beneficiari Chance For Life, tineri dintr-un centru de plasament, dar cred ca 10 sunt suicienti. Oricum, ei merita acest cadou pentru ca sigur vor imparti inghetata primita alaturi de ceilalti beneficiari si de fratii lor mai mici. Ce zici, te-am convins? :D

BAFTA si felicitari pentru initiativa. Chiar daac vor fi altii copiii care se vor bucura de inghetata, suntem la fel de multumiti cand vedem kinderi zambind :)

Dacă te-au invitat organizatorii, da. Dar oricum poţi propune copii care să primească îngheţata.

Am uitat: si copilul lui Gabriel GMC a venit cu noi cu bicicleta de multe ori, merita si el niste inghetata.

Comments are closed.