9 Responses

 1. Poveştile zăpăcitei » Blog Archive » Pedalez pentru îngheţată

  […] care s-ar bucura să primească îngheţată de 1 iunie, de Ziua lor, ajutaţi-i pe cei de la Bicla.ro să-i […]

 2. Cristina Niculae
  Cristina Niculae at |

  Beneficiarii proiectului Bursa Chance For Life merita din plin surpriza pe care vrei sa o faci unor copii, Bogdan! sunt 10 tineri cu u potential intelectual ridicat dar proveniti din emdii defavorizate, care in ultimii patru ani pe langa programul nornal si destul de obositor de la scoala, vin in fiecare zi pentru inca 4 ore la sediul Fundatiei Chance For Life si se pregatesc suplimentar pentru a fi cei mai buni. Rezultatele confirma asta, sunt copii care si-au depasit conditia sociala si au lut premii la concursurile nationale si chiar internationale, olimiade scolare dar si concursuri alternative cum ar fi Olimpiadele MindLab. Se pregatesc si pe zona sportiva, in ultimul an am avut un proiect in care doi voluntari din Franta au facut tot felul de activitati sportive si artistice cu ei. Astfel, miercurea trecuta, pustii au debutat pe scena cu primul lor concert la tobe si chitara. O incantare. :)
  Daca nu ma credeti pe cuvant, convingeti-va singuri. Cum sa nu-i iubesti? Mie imi coloreaza viata si ma tin de mai bine de 5 ani nedezlipita de proiectele organizatiei. Si mai am si alti copii, tot beneficiari Chance For Life, tineri dintr-un centru de plasament, dar cred ca 10 sunt suicienti. Oricum, ei merita acest cadou pentru ca sigur vor imparti inghetata primita alaturi de ceilalti beneficiari si de fratii lor mai mici. Ce zici, te-am convins? :D

  BAFTA si felicitari pentru initiativa. Chiar daac vor fi altii copiii care se vor bucura de inghetata, suntem la fel de multumiti cand vedem kinderi zambind :)

  1. Bogdan Antohe
   Bogdan Antohe at |

   Wooow…frumoasă motivație. Luăm în calcul ;)

 3. CezarV
  CezarV at |

  Deci pot sa vin si eu sa pedalez pentru copii ?

 4. Iulian
  Iulian at |

  Il propun pe Hari, baiatul lui Helmuth Muller. A venit cu noi in grup la plimbarile cu bicicleta si are si tricou cu Bicla.ro (http://bicla.ro/2011/05/foto-marsul-tacerii-in-sunetul-automobilelor/).

 5. Iulian
  Iulian at |

  Am uitat: si copilul lui Gabriel GMC a venit cu noi cu bicicleta de multe ori, merita si el niste inghetata.

 6. Bogdan Antohe
  Bogdan Antohe at |

  Merci, Iulian. Da, este o propunere foarte bună. Va fi şi pentru ei îngheţată :)

 7. GabiC
  GabiC at |

  Mulţumesc pentru nominalizare Iulian […adică Iulieni ştiu mulţi…] :)), deasemenea şi ţie Bogdan!

Comments are closed.