Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Maratonul Transilvaniei 2014 : aventură şi sport în inima Transilvaniei!

Posted on 12 April 2014 de

Pe 12 și 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Județul Brasov, In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizează prima ediție a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country.

Competiţiile sunt independente una de cealaltă și se adresează tuturor celor pasionați de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi și fiecare probă beneficiază de două trasee: lung și scurt.

Trail Running

Participanții la această probă pot alege:

  1. Traseul de semimaraton (21km, 1490m diferență de nivel)
  2. Traseul de cros (10km, 180m diferență de nivel)

Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care vor trece alergătorii.

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22 de km cu diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu întoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Înscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis în 3 aprilie 2014, online, pe site-ul oficialDetalii, noutăţi şi surprize sunt și în pagina de FB a evenimentului.

Maratonul Transilvaniei este integrat în festivalul de patru zile In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activităţi de aventură, workshopuri, teatru, competiţii sportive, multă distracţie şi voie bună.


Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro