Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

După 5 ani, Skirtbike Romania se reinventează

Posted on 24 April 2014 de

În luna aprilie, Skirtbike a împlinit cinci ani. Ceea ce a pornit ca o simplă plimbare cu bicicleta a fetelor îmbrăcate elegant a devenit un fenomen național. Acum, plimbarea Skirtbike are loc în mai multe orașe din țară și beneficiază și de evenimente adiacente.

Cu ocazia aniversării, site-ul Skirtbike a primit în dar o interfață nouă, mai modernă, adaptată vremurilor.

Andreea Toader scrie pe blog-ul Skirtbike:

Acum 5 ani nu mi-as fi imaginat că o să ajungem aici, o să creem o comunitate frumoasă de bicicliste și o să avem parte de recunoaștere internațională (Top 6 cycling cities in 2014 – head east!The skirt that inspires more women to cycle), o să învățăm să scriem frumos pe un blog deși suntem inginere, o să ne stăpânim emoțiile într-un interviu, o să cunoaștem atât de multă lume, o să avem atât de mulți prieteni și lumea bicicliștilor va deveni din ce în ce mai mare și mai frumoasă.

Skirtbike înseamnă acum o întreagă echipă în care fiecare are un rol specific. Pe noul site veți găsi, ca și pînă acum, povești din călătorii cu bicicleta, portrete de bicicliste, anunțuri de evenimente proprii sau ale partenerilor. Mult succes în continuare fetelor cochete pe biciclete de la Skirtbike Romania!


Categorized Evenimente

Tag-uri:

3 Responses to “După 5 ani, Skirtbike Romania se reinventează”

  1. Andreea says:

    Mulțumim frumos George! Pentru toată susținerea de la început de drum! Și tu faci parte din povestea noastră :)

  2. TropaTrop says:

    Go, go, fetele pe bicicletă!


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro