Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Cursa Dunării Călăreșene, sărbătoare pe două roți

Posted on 13 September 2014 de

Pe 27-28 septembrie 2014 va invităm să petreceţi un weekend pe două roţi, cu două zile de competiţie într-o zonă superbă din România, în judeţul Călăraşi, la Cursa Dunării Călăreșene. Evenimentul face parte din proiectul “Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călărăşene prin ecoturism” şi este finanţat prin POP 2007-2013, beneficiarul acestuia fiind Consiliul Judeţean Călăraşi. Timp de trei zile, judeţul Călăraşi se transformă în spaţiu de curse pe biciclete şi veți vedea în premieră locuri spectaculoase pe cursul Dunării călărăşene, ce urmează a fi transformate în trasee cicloturistice, accesibile oricărui pasionat (fost, prezent sau viitor) de mersul pe bicicletă.

Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Se poate înscrie orice persoană (vârstă minimă = 14 ani). Puteţi alege unul din cele două trasee (MTB & şosea) sau puteţi să va înscrieţi la ambele competiţii.

Ziua 0 (vineri, 26 septembrie)

Preluarea kiturilor de concurs, şedinţa tehnică şi o prezentare a evenimentului, tură de recunoaştere.

Ziua 1 (sâmbătă, 27 septembrie)

Este dedicată MTB-ului, cu un traseu de aproximativ 56 km, cu start festiv din centrul oraşului Călăraşi şi finish în acelaşi loc.

Ziua 2 (duminică, 28 septembrie)

Va aşteaptă o cursa de 100+ km pe şosea.

Fiecare participant va primi un kit de concurs, care va cuprinde:

  1. Tricoul oficial al evenimentului
  2. Număr de concurs
  3. Cip electronic de cronometrare
  4. Medalie de finisher
  5. Voucher FishParty

Concursul nu are taxă de înscriere la nici o secțiune (MTB/Șosea). Fondul de premiere (curse + tombolă) este de peste 10.000 lei (premii în cupe, diplome, medalii și produse & servicii sportive).

Înscrierile se fac pe site-ul Clubului Sportiv Smart Atletic.


Categorized Concursuri

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro