Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

MoonTimeBike, adică un concurs MTB la ceas de seară

Posted on 15 October 2014 de

Ca în fiecare an, la final de sezon, MTB-ul pune stăpânire pe Parcul Tineretului, transformat în traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din România. În 18 octombrie 2014, începând cu ora 18.00, Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Şincai) devine scena unei aventuri de 35 de kilometri (7 tururi de aproximativ 5 km, numite MoonTimeBike. Traseul va fi unul destul de dificil chiar şi pentru cei experimentaţi, presărat cu urcări şi coborâri abrupte pe iarbă, pietriş și scări.

Acest eveniment spectaculos se va desfăşura la lumina făcliilor şi a frontalelor. La start au fost acceptaţi doar concurenţi cu experienţă, adică cei clasaţi în primii 15% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele montane listate în formularul de înscriere de la www.moontimebike.ro/înscriere.

Intrarea este liberă, iar spectatorii îşi pot încuraja concurenţii preferaţi nu numai în zona de start şi finiş (Parcul Tineretului – intrarea dintre Gheorghe Şincai), ci şi pe traseu, unde vor exista mai multe zone amenajate. Fotografii amatori sau profesionişti sunt şi ei invitaţi pentru că cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu vouchere valorice FOTO HOBBY şi accesorii Think Tank Photo, într-un concurs foto cu şi despre MTB XCO şi multă acţiune.

Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile pe www.moontimebike.ro sau la www.facebook.com/MoonTimeBike.


Categorized Concursuri

Tag-uri: , ,

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro