Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

TriKids, alergare și pedalare pentru copiii activi

Posted on 17 October 2014 de

TriKids vrea să demonstreze că un copil sănătos și vesel se dezvoltă și prin sport. Triatlonul celor mici va reuni familiile în 1 noiembrie, pe Stadionul național de rugby “Arcul de Triumf”. Grijile şi problemele de oameni mari se lasă acasă, iar energia şi bucuria se pun la pachet şi se lasă să zburde libere acolo.

Au fost păstrate probele de anul trecut:

  • cros
  • duatlon
  • family fun run
  • rugby tag

Indiferent de vârstă şi pregătire sportivă, cei mici se vor putea întrece în cadrul unei competiţii prietenoase.

CROSUL COPIILOR

Proba are starturi diferite, pe patru categorii de vârstă. Se poate înscrie orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani.

DUATLON

Proba are starturi diferite, pe patru categorii de vârstă. Copiii vor primi cipuri electronice de cronometrare. Kit-ul de participare include tricoul oficial al evenimentului și numărul de concurs.

FAMILY FUN RUN

Este o probă uşoară, plăcută, de îndemânare. Părinții vor face echipă cu copilul/copiii şi vor alerga împreună între 660 metri şi 1,3 km. Fiecare persoană aleargă o tură de teren şi predă ştafeta la finalul turei.

Toate detaliile despre program, probe, înscrieri și taxe sunt pe site-ul Smart Atletic. Pe pagina de Facebook a asociației sportive, veți găsi un album foto de la ediția de anul trecut.

Deci, haideți cu prichindeii cu mic, cu mare, în 1 noiembrie, începând cu ora 10, la Trikids 2014!

Foto: George Hari Popescu (pentru Smart Atletic)

Categorized Concursuri

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro