Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Zwift, cursa virtuală de biciclete

Posted on 24 August 2015 de

Zwift este numele unei curse de biciclete. Diferența față de alte curse este că aceasta se desfășoară pe ecranul computer-ului sau al smartphone-ului. De fapt, există și o componentă din realitatea palpabilă: bicicliștii care au un trainer îl conectează la contul lor de pe Zwift și intră în cursă alături de ceilalți.

Dacă privești cursa în aplicație (poți doar să privești ce se întîmplă în joc), pare că te uiți la un concurs din realitate. Numai că acei bicicliști sunt avataruri ale celor care au cont la Zwift.

Totul este organizat: fiecare cursă are un lider și un sweeper. Pacesetter-ul din fața cozii de bicicliști se asigură că nu-l depășește nimeni, dar și că toată lumea se ține după el; cel din urma cozii are grijă de cei care un ritm ceva mai lent. Astfel, după cîteva zile sau săptămîni de antrenament, chiar și cei mai “leneși” bicicliști își îmbunătățesc performanțele. În afară de faptul că aceștia pot ieși pe locuri mai bune în clasamentele din Zwift, ei își ameliorează performanțele reale, de pe trainer-ul de acasă.

Pe măsură ce pedalezi în joc, poți acumula puncte cu ajutorul cărora deblochezi bonus-uri: accesorii, kit-uri și chiar biciclete.

Detalii sunt pe site-ul oficial și în pagina de Facebook


Categorized De toate

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro