Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

“România activă” la final: 2.500 de kilometri pedalați cu spor

Posted on 11 September 2015 de

Ieri seară a avut loc petrecerea de final a programului Ciuc Radler România Activă, o aventură de 2.500 de kilometri. Bilanțul: 383 de localităţi parcurse, peste 1.000 de susţinători ai campaniei şi mii de doze de bere cu 0.0% alcool share-uite cu susţinătorii.

Echipa Ciuc Radler România Activă – Irina, Ruxandra, Cristian și Alex – a finalizat în urmă cu trei săptămâni cel mai mare desen pe GPS din România, sub forma unei lămâi, parcurs în întregime cu bicicleta. Timp de 29 de zile, o echipă de ciclişti amatori a acceptat provocarea Ciuc Radler de a transforma plimbarea cu bicicleta într-o experienţă memorabilă.

Dacă v-a rămas în minte melodia din reclamă, iat-o:

Echipa care a pedalat pe această distanţă-record a plecat pe traseu în data de 18 iulie, din Bucureşti. Traseul a atins atât zone urbane din Bacău, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Arad şi Timişoara, cât şi porţiuni de drum care le-a testat anduranţa, cum sunt trecerile pe drumuri forestiere, albii de rău, văi izolate sau prin zone montane precum Bicaz, Vatra Dornei, Ceahlău, Munţii Apuseni, Munţii Banatului, Făgăraş.

Aseară, la Gastrobar, tinerii din echipă ai fost felicitați și premiați și invitații au socializat pe ritmurile celor de la Super Chill și Golan și au urmărit trick-urilor celor de la Pedal Kick.

Trick-uri cu bicla la petrecerea Romania Activa – unde sarbatorim pe Irina, Ruxandra Bunea, Cristian si Alex, cei care…

Posted by Lucian Mindruta on Thursday, September 10, 2015

GOLAN @ Ciuc Radler Live Experience

Posted by Oxygen Public Relations on Thursday, September 10, 2015

Desenul trasat de echipa de ciclişti pe GPS în cadrul iniţiativei a putut fi urmărit în timp real pe site-ul Ciuc Premium. Peste 1.000 de susţinători ai iniţiativei au fost alături de ciclişti, au pedalat cu ei pe diferite porţiuni de traseu şi le-au transmis mesaje de încurajare prin intermediul platformei şi a paginii oficiale de Facebook Ciuc Premium.


Categorized Advertorial, Multimedia, Video

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro