Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Recon Jet, ochelarii biciclistului cyborg

Posted on 25 September 2015 de

Românii sunt aprigi cumpărători ai gadget-urilor de tot felul, deci de ce nu ar prinde la noi și această pereche de ochelari “inteligenți”? Recon Jet Smart Eyewear costă în jur de 450 de euro, dar citiți să vedeți de ce sunt în stare!

Pe partea dreaptă se află ecranul, suprafața tactilă și butoanele, pe stînga este bateria. Ochelarii au o greutate de 86 de grame. Se navighează prin aplicații la fel ca pe un smartphone. Există o aplicație de hărți digitale, o busolă digitală, o cameră foto/video, un player de muzică și o galerie foto. În plus, mai sunt instalate aplicații precum: Google Maps, Go Pro Remote, Refuel și VIRB.

Cea mai utilă aplicație pentru un biciclist este poate cea de navigare prin GPS. Închipuie-ți cît de ușor pedalezi în timp ce vezi în interiorul lentilei indicațiile pe hartă! Eventual, totul pe un fundal muzical plăcut, în timp ce-ți filmezi traseul.

Dispozitivul GPS este încorporat, dar te poți conecta la telefon sau la alte aparate prin Bluetooth. Sigur, poți conecta ochelarii la laptop printr-un cablu mini-USB. Sincronizările și instalările se fac prin software-ul furnizat de Recon.

Din păcate, bateria durează acum destul de puțin, în jur de 3,5 ore, dar modelele viitoare vor fi cu mult îmbunătățite. Partea bună este că bateria se poate înlocui, deci îți poți lua cu tine una de rezervă, gata încărcată, în timpul turelor mai lungi.


Categorized Shopping

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro