Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Spumant și cafea pe bicicletă

Posted on 22 August 2016 de

Spumant

Bule în pahar, pe o bicicletă: Frizzante Ride este o mică afacere inițiată de Bogdan şi Irina Popa-Alexandru, doi tineri care s-au inspirat din ce au văzut prin străinătate. Aceste baruri-bicicletă de prosecco şi cocktail-uri sunt tot mai solicitate la evenimente private. Un test de succes a fost chiar nunta celor doi, la care s-au consumat în jur de 120 de litri de spumant la autoservire.

De la idee la practică, totul a durat mai puțin de un an. Bicicletele cargo sunt acum echipate cu tot ce trebuie și nu trec neobservate pe străzi. Sigur că la evenimente sunt atracția principală!

Bogdan și Irina sunt încrezători în faptul că se pot iniția și în București afaceri inovatoare, dacă ai tăria și dibăcia să treci peste dificultățile administrative, obtuzitatea unor oameni și dacă ai timp să înveți singur detaliile.

Meniul barului cuprinde acum două vinuri spumante și două cocktail-uri. Mai multe detalii, în pagina de Facebook.

Cafea

Cât despre Cafecicleta, este tot o afacere pe bicicletă inițiată de Dragoș Dumitrescu. După cum bănuiați, tot din străinătate s-a inspirat și el. A comandat bicicleta din China și a personalizat-o, iar acum se poziționează în zone circulate din București, de exemplu la gurile de metrou, pentru a îmbia oamenii la o cafea proaspătă de dimineață.

Cei care nu beau cafea pot fi serviți cu apă, ceai sau ciocolată caldă. Băuturile calde sunt preparate pe loc, ca la un adevărat bar sau o cafenea. Dragoș are acum trei biciclete, iar una dintre ele este plasată în weekend în Herăstrău și servirea este făcută printr-un parteneriat cu Roaba de Cultură.

Dragoș este încrezător în faptul că în București se mai pot dezvolta astfel de mici afaceri și că orașul, deși pe alocuri neofertant, poate reprezenta o provocare interesantă pentru antreprenori. Mai multe detalii, în pagina de Facebook.


Categorized De toate, Prim-plan, Video

Tag-uri:

One Response to “Spumant și cafea pe bicicletă”

  1. Enache Alexandra says:

    Ce concept fain! Banuiesc ca s-au inspirat din tot ceea ce inseamna trecut, dintr-o vreme in care poate nu am fi apreciat acest tip de idee.
    Tin minte ca atunci cand eram mica improvizam tot felul de tarabe in care incercam sa vand cu copiii de la bloc flori si sucuri din fructe ca sa adunam bani de dulciuri.


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro