Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

ApeRider

Sistem de bike sharing de la Pegas, bazat pe o aplicație pentru mobil. Scanezi codul QR de pe bicicletă, o folosești, apoi o lași într-o “parcare virtuală”. Costă 1,9 lei/30 de minute. Citește detalii despre acest sistem.

i’Velo

Proiect național inițiat de Green Revolution și Raiffeisen Bank, cu prezențe în mai multe orașe. Vezi site-ul oficial.

Bate Şaua (Veloteca)

Programare cu minimum 24 ore înainte prin telefon sau e-mail. Detalii, pe site-ul oficial.

Aventuria

Contribuţia lor originală este că de aici poţi închiria suporturi pentru bicicletă de pus pe maşină – pe plafon (THULE ProRide 591), pe hayon sau pe cârligul de remorcare. Detalii în secțiunea de închirieri.

Zebra Bike

Sunt la 15 minute de București și te așteaptă cu o ofertă de închiriat biciclete tip MTB, trekking și cursiere. Verifică prețurile pe site-ul lor.

Raitabike

Poţi să o iei pentru cîteva ore, o zi sau o săptămînă. Tarifele sunt destul de bune, iar sediul lor e în Brezoianu.

Carpat Bike

Poţi închiria Cube şi Trek pentru uz personal sau pentru tururi organizate de ei. Costă 15 euro pe zi, 35 euro pe tot weekendul şi dai şi 50 de euro garanţie. Îţi oferă cască şi lanţ. Reducere de 5% dacă îchiriezi 5 biciclete şi preţuri speciale pentru organizaţii non-profit. Detalii în engleză pe site la ei.

StudentOBike

Serviciu de închiriere numai pentru studenți. Bicicletele se închiriază gratuit, pe baza carnetului de student, de luni pînă vineri. Detalii, în pagina de Facebook.

Trasee pentru pedalat în Bucureşti

(Pagină actualizată la 7 mai 2017)


Evenimente viitoare

Carturesti.ro