3 Responses

 1. krossfire
  krossfire at |

  Iritant ca nu au folosit pavilionul central si ca majoritatea editurilor prezente la Bookfest au saltat preturile cu un 10% pentru a face o reducere ulterioara de 20% si a ajunge la preturile online.

  Am prins niste carti de Gaiman la preturi bune dar cam atat.

 2. George Hari
  George Hari at |

  Problema nu a fost cu locul, ci cu preţurile. Şi mie mi s-a părut suspect că preţurile “cu reducere” erau mari. Aşa se explică de ce editurile nu au un catalog cu preţurile nici măcar actualizat lunar, ci-ţi oferă acele fiţuici printate pe baza tabelelor din Excel pe care unii le modificau chiar în timpul tîrgului.

 3. krossfire
  krossfire at |

  Doar editura All facuse smecheria cu biletul de reducere 5 RON iar preturile pareau a fi cele normale insa inca ma intreb de ce as vrea sa cumpar ”Doctrine Yoga” la reducere.

  La Tritonic reduceri la vechituri (dar Gaiman tot a meritat), la Nemira mai nimic relevant redus (doar pachete all in one si ceva la 5 RON total neinteresant) iar la Humanitas tipica smecherie ”Bargain Bin” (carti refuzate si usor aduse spre stadiul de hartoaga puse in niste cosuri si pe standuri speciale). Corintul a avut un super stand doar ca la reducere erau vesnicele lor carti la reducere din colectia Leda, in rest…reduceri de 1-2 RON…

Comments are closed.