13 Responses

 1. cazacu florin
  cazacu florin at |

  de ce nu faceti aceasta actiune si duminica? sau macar sambata dupa ora 21 ca tot este o actiune nocturna nu oricine poate sambata mai si lucreaza lumea

 2. gigi
  gigi at |

  “Ne pare rău că nu poți ajunge.” atitudine tipica de roman obosit care face evenimente pt el si prietenii lui. cu alte cuvinte nu poti sa vii ,asta e,oricum facem cand vrem noi. omul de mai sus are dreptate duminica ar fi fost ideal sau dupa ora 21. dar lasa asa ca e bine o sa va vedeti voi iar.

 3. marian
  marian at |

  Era de preferat sa fie organizata in fiecare zi o astfel de actiune, sa poata veni toata lumea. :)

 4. Andreea
  Andreea at |

  Nu poti multumi pe toata lumea cu organizarea plimbarilor in grup. Daca ar fi sa intrebam pe toti biciclistii din Bucuresti la ce ora ar putea iesi in grup, sunt sigura ca se gasesc unii care ar avea o problema. Prin urmare, de asta sunt ataaaat de multe plimbari in grup – ca sa poata ajunge toata lumea, macar la unele dintre ele.

 5. anonima 3
  anonima 3 at |

  Alooo!!! mai treziti-va la realitate. Prea nemultumiti sunteti. Ba ca de ce se face si de ce se face la ora aia, ba ca de ce nu se face. Credeti ca lumea o sa stea dupa voi ca sa se faca ceva in tara asta? Macar unii fac ceva spre deosebire de voi.
  Felicitari organizatorilor. E un pas inainte si nu degeaba e vorba aia: “unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creste”

 6. Valentin
  Valentin at |

  Salutare!

  Eu unul am participat bucuros, la aceasta actiun, astept linku-ri cu poze,

  sa arat la stranepoti cum militam pentru piste normale, lucruri pe care probabil doar ei vor incepe sa foloseasca.

 7. COMAN TINCUTA ELENA
  COMAN TINCUTA ELENA at |

  As vrea sa stiu daca se organizeaza un curs de invatat mersul pe bicicleta sau o intalnire in acest scop.Imi doresc foarte mult sa invat sa merg pe bicicleta dar nu are cine sa ma invete!

 8. Felix Pirvan
  Felix Pirvan at |

  Cam așa s-a văzut din șa: http://www.youtube.com/watch?v=x6oZDuF5HWs

Comments are closed.