SkirtBike revine pe străzile din Arad. Duminică, 19 septembrie, fetele sunt așteptate pentru a pedala cu zâmbete și bucurie.

Voluntarii acestei ediții vor fi prezenți printre participante pe toată durata plimbării, însă nu se vor ocupa de paza bicicletelor.

Sfaturi:

  • Să vă asigurați că bicicleta dvs este în siguranță;
  • Când veniți după pachetul de start la masa de înscrieri, în măsura în care se poate, veniți fără bicicletă, ca să se evite aglomerarea;
  • În intervalul 14:00 – 15:45, rămâneți doar pe platoul din fața Primăriei Arad și nu blocați benzile de circulație de pe bulevardul Revoluției sau străzile adiacente;
  • Respectați indicațiile poliției și ale băieților din echipa Bicicliștii Amatori, care vor purta elemente distincte (ecuson Skirtbike, veste reflectorizante).

Doamnele și domnișoarele sunt rugate ca pe întreg parcursul evenimentului să pedaleze pe o singură bandă de circulație; plimbarea nu este un concurs. La finalul plimbării, biciclistele se vor opri pe platoul din fața Primăriei Arad.

Anul acesta, organizatorii au pregătit 150 de numere de participare care vor putea fi ridicate începând cu ora 14:00, din fața Primăriei Arad, de pe platou, de la cortul de înscrieri, unde voluntarii se vor asigura că pachetul de start ajunge la fiecare.

Foto de la Skirtbike București: George Hari Popescu