Categories
Foto

Calendarul VOCA 2013

Calendarul are ca temă centrală bucuria de a pedala. Pagina României este una dintre cele mai vesele și colorate din calendar, sper că sunteți de acord cu mine.

Velocalendarul 2013 încă mai poate fi comandat de la Simcute.ro, dar acum voiam să vă povestesc despre o creație a mea…

Printre multele lucruri discutate la întîlnirea proiectului Volunteers of Cycling Academy (VOCA) de la Maribor (Slovenia), a existat și ideea realizării unui calendar al proiectului. Și cum eu eram vocal în legătură cu această inițiativă, măgăreața realizării lui a picat pe mine.

Calendarul are ca temă centrală bucuria de a pedala. Reprezentanții din fiecare oraș participant la proiect au încercat să trimită fotografii care să exprime cît mai bine această idee. Unii au trimis poze de rezoluție foarte bună, alții nu, dar am încercat să fac produsul să arate cît mai bine. Am ales o punere în pagină mozaic pentru a exprima diferențele culturale, de stil de viață și de nivel de trai din țările respective. Ultima pagină conține o descriere pe scurt a proiectului.

România a nimerit la luna octombrie (am repartizat lunile în ordinea alfabetică a numelor țărilor) și este reprezentată – cum altfel? – de o biciclistă. Pagina României este una dintre cele mai vesele și colorate din calendar, sper că sunteți de acord cu mine.

Calendarul VOCA poate fi cumpărat din shop-ul Mai Mult Verde.

One reply on “Calendarul VOCA 2013”

Comments are closed.