Velobellele Oana şi Andreea tot coceau ideea asta şi iată că acum anunţul e public: în 15 mai, se plimbă pe bicicletă demonstrativ în primul rînd fetele!

Dacă faci parte din categoria asta, îmbracă-te „normal”, adică nu în echipament sportiv, pentru că ideea este de a arăta că bicicleta este cuminte şi acceptă îmbrăcămintea uzuală, dar şi că oraşul se va îndrăgosti de bicicletă mai ales dacă pedalele sunt acţionate de picioarele unei fete.

Ora de plecare va fi 16, din faţa Muzeului de Geologie.

Andreea mai zice:

SkirtBike este primul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor. Iniţiatoarele sale îşi propun să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Şi aceasta pentru că mersul pe bicicletă zilnic la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine. Bicicleta este noua ”little black dress”.

Deci, alege-ţi o fustă sau o rochie colorată, asortează-ţi pantofii la culoarea cadrului bicicletei şi dă-i pedale pe traseul de la SkirtBike!