Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Mergem pe biclă smart casual în 29 aprilie

Posted on 22 April 2010 de

Nu în 28 aprilie, cum am înţeles eu greşit din cauza unei fracturi în schema Shanon-Weaver. Desfăşurătorul înfăşurat al evenimentului care oficial se numeşte Business pe bicicletă este:

08:15 inalnirea in fata muzeului de geologie pentru preluarea bicicletelor

08:30 inregistrarea participantilor in fata mMeului de Geologie, Piata Victoriei

09:00 startul paradei

09:30-10.30 mic dejun si workshop ( Terasa Promenade) pentru a gasi solutii de parcare a bicicletelor la cladirile de birouri

Nu voi fi acolo în 29 aprilie, dar sunt sigur că voi da şi-mi veţi da şi mie de veste şi de foto, nu-i aşa?


Categorized Plimbări

Tag-uri:

7 Responses to “Mergem pe biclă smart casual în 29 aprilie”

 1. AntiBike-pe pista says:

  Roboteii de pe pistele de 5 mil Euro sunt asteptati in numar cat mai mare. Noi organizatiile de bike militam pentru amendarea tuturor celor care nu folosesc minunatele piste amenajate la standarde occidentale. Va rugam sa veniti cu bicicletele in masina pana la pista pentru a arata autoritatilor cat de disciplinati suntem.

 2. George Hari says:

  Anonimule, vezi că ţi-au mai rămas nişte articole necomentate. Fă-ţi datoria, am apăsat pe butonul telecomenzii tale, roboţelule!

 3. AntiBike-pe pista says:

  George, ne cunoastem de la 2 Ciclopromenade (frumoase dealtfel), dar intereseaza-te putin de ce se intampla in parcul Tineretului cu ciclistii, uita-te mai bine la pistele de 5 milioane care sunt impracticabile pe o mare suprafata si gandeste obiectiv daca e bine sa incurajam noi amenajari de genul asta. Stiu ca mergi mult prin afara, asa arata niste piste in alte orase euopene?

 4. George Hari says:

  Nu arată cum trebuie, dar eu fac ceva: scriu şi mai organizez una-alta. Să-mi dai link-uri şi spre ce faci tu, te rog, inclusiv concluziile în urma audienţelor pe care le soliciţi la primărie.

 5. AntiBike-pe pista says:

  George, tu de ce nu mai organizezi Ciclopromenada?
  Prima a fost intima, a doua excelenta, a treia anonima (in sensul de dirijare, relationare). Te-ai speriat de numarul participantilor si de raspunderea pe care trebuia sa o ai. Nu poti sa mai organizezi pentru ca nu te mai lasa autoritatile daca nu mergi pe piste si le trebuie persoane care sa fie trase la raspundere. Ei vor un traseu de 3-5 km numai pe piste incolonati si sa cheme televiziunea sa arate pe ce au cheltuit ei banii. Eu ma deplasez zilnic cu bicicleta si respect semnele de circulatie, dar vreau sa circul nu sa evit obstacole si sa ma injure soferii de ce nu sunt pe pista sau pietonii de ce merg pe trotuar.

 6. George Hari says:

  Îţi înţeleg frustrarea, însă eu am trecut de acea fază şi am trecut la puţină acţiune. Iartă-mă dacă mesajele mele ţi-au părut arogante.

  Ciclopromenada va fi în curînd, încă mai avem de lucru pînă anunţăm oficial. Va fi cu autorizaţie, dar şi cu tombolă poate şi concert la sfîrşit. Ne-am dat seama că nu cu poliţiştii trebuie să ne luptăm, ci cu ăia mari, capii. Dar pînă la gesturile mari, facem gesturile mici.

  Iartă-mă, dar vreau să văd mai multă acţiune: e-mailuri şi scrisori către primărie, reprezentanţi de la asociaţii de profil la şedinţele de consultare ale autorităţilor, angajarea unor firme de lobby de către fundaţiile ecologiste etc. Din astea.

 7. DL says:

  Citeva imagini sunt la http://www.fotografu.ro/bicle si la http://blog.vanity.ro/2010/04/29/fotografie-pe-bicicleta/

  A fost o treaba excelent organizata dar la teveuri si in presa cam slabut reprezentata, ori asta era sensul organizarii acestui miting.
  Sau nu se vrea sa se propage si chestiile pozitive.
  O treaba grozava intr-o tara de rahat dominata de o presa de imbecili.


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro