ACTUALIZARE:

Se pare că va ploua în 8 octombrie, visul nu a fost corect. Aseară am visat că plimbarea poate fi în 7 octombrie. Restul visului a rămas neschimbat.

În ultimul timp, adorm tîrziu, dar visez mai mult decît înainte. Eu visez lucruri concrete, nu neapărat romantice sau mistice.

De exemplu, acum vreo trei nopţi am visat Ciclopromenada nocturnă 8. Se făcea că ne întîlneam în Parcul Izvor, la statui, în 7 octombrie,  la 21.30 şi plecam la 22.00 pe următorul traseu (visat în primul rînd de Bogdan Antohe, mi-a povestit el a doua zi):

Parcul Izvor – Schitu Măgureanu – Ştirbei Vodă – puţin Calea Victoriei – stînga pe C. A. Rosetti – stînga pe Vasile Lascăr – dreapta pe Bd. Dacia – stînga pe Calea Moşilor – Şos. Colentina – stînga pe Doamna Ghica – stînga pe Bd. Lacul Tei – stînga pe Barbu Văcărescu – dreapta pe Şos. Ştefan cel Mare şi înainte pe Iancu de Hunedoara – stînga la Piaţa Victoriei pe Calea Victoriei – dreapta pe Bd. Libertăţii – Parcul Izvor.


Bike route 1287692 – powered by Bikemap 

În vis, erau mici probleme cînd făceam stînga în Pţa Victoriei pe Calea Victoriei, dar ne-am consultat la plecare şi am găsit o soluţie (nu mai ştiu care era aceea, poate mă ajutaţi printr-un comentariu aici).

Ce ziceţi, visăm împreună? Pun întrebarea asta şi în pagina de Facebook a visului meu.

[poll id=”4″]