iVelo s-a trezit la viață pe 2012 și a redeschis centrul din Herăstrău. Acum, centrele de închirieri iVelo au un design mai modern, iar închirierea se face cu ajutorul unui program de calculator performant.

În 7 aprilie, s-au adunat cîteva zeci de persoane pentru a afla noutățile și pentru a face o plimbare simbolică pe traseul:

Piața Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Șos. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle

Am schimbat două vorbe cu Corina Caragea și am pornit la pedalare. La final, l-am zărit și pe Cabral, pe o costisitoare bicicletă electrică. Din motive necunoscute, i-a oferit un balon unui cameraman, după cum se poate observa și în finalul montajului video.

Program ”I’Velo”

Actualul sezon va fi deschis din aprilie pana in noiembrie 2012, de luni pana vineri de la 11:00 la 19:30 si in weekend intre orele 10:00 si 19:30. In lunile de vara, din iunie si pana in august, programul va fi prelungit seara pana la 21:30.

Centrele “I‘Velo’’ pot fi gasite in Bucuresti – parcul Herastrau, Tineretului si Izvor, Timisoara –  parcul Justitiei, Iasi – zona Rapa Galbena, Brasov – b-dul Eroilor/Primaria Municipiului Brasov, Constanta – parcul Tabacariei. In total, centrele ”I’Velo” vor avea 950 de biciclete.

Programul lansarilor centrelor “I’Velo” 2012 este :

  • Timisoara: 10 aprilie
  • Brasov: 13 aprilie

Centrul  “I’Velo” Constanta se va deschide la sfarsitul lunii aprilie. “I’Velo” Bucuresti – Tineretului si Izvor si “I’Velo” Iasi se vor deschide in luna mai 2012.

Servicii noi pentru utilizatorii “I’Velo” in 2012

Organizatorii proiectului ofera o gama noua de servicii si facilitati utilizatorilor “I’Velo” in 2012:

  • Posibilitatea de inapoiere a bicicletei in orice punct de inchiriere din oras (valabil pentru Bucuresti)
  • Sistem informatic de inchiriere a bicicletei: dupa inscrierea initiala in baza de date I’Velo, inchirierea se face doar prin prezentarea buletinului
  • Deschiderea unui nou centru in Timisoara
  • Rezervarea bicicletei se poate face si online, via www.ivelo.ro
  • Modernizarea centrelor de inchiriere
  • Toate bicicletele sunt noi
  • Diametrul rotilor este cu 5 cm mai mic, inlesnind folosirea bicicletei de catre utilizatorii de toate varstele

Despre condițiile de închiere gratuită și cu plată de la iVelo