ACTUALIZARE

Gata, e şi un clip video mai jos.

desch

Pentru că este una dintre ultimele plimbări în grup din acest an. Am fost în jur de 80 de oameni, o maşină de poliţie, una de jandarmi şi doi poliţişti pe motocicletă. Am mers numai pe stradă, escortaţi, în aşa fel încît să ocupăm numai banda 1. Am trecut pe roşu cu permisiune în unele zone.

Păcat că la Aviatorilor am luat-o pe piatra cubică, a fost nasol pentru roţi. Eu am luat-o însă o bucată şi pe trotuar, altfel nu rezistam. La Piaţa Presei, tradiţionala apă la sticlă, dar deja începuse să curgă încetişor şi apa din cer. Mi-a plăcut gluma unui poliţist: i-am cerut un pix şi m-a înrebat amuzat „De ce, vreţi să vă scriu amenda?”.

La întoarcere, am adaptat traseul, adică ne-am retras pe Str. Franceză, în loc de Parcul Unirii. Unii au zbughit-o prin cafenele cu vin fiert, eu n-am mai putut sta. Mi-am pus pelerina de ploaie spre casă, dar nu s-a înmuiat prea mult.

E interesantă plimbarea de toamnă pentru că vremea răcoroasă şi griurile din oraş îţi dau senzaţia că ceva se termină. Important e să te gîndeşti la ce vei face cînd va începe din nou.

Iată un clip video şi cîteva imagini (au fost probleme cu bateriile de la aparat, deh):

img_7599

img_7592

img_7590

img_7588

img_7585

img_7584

img_7581

img_7577

img_7576

img_7574

img_7573

img_7572

desch