5 Responses

 1. Alex B
  Alex B at |

  Da, și eu am văzut-o și m-am gândit că s-ar putea să fie a dumneavoastră.

 2. Ioan
  Ioan at |

  Pe asta nu o cunosc, dar pe vremea cand studiam si eu la etajul 6 al aceleiasi facultati, imi urcam bicicleta cu liftul pana acolo! Era interesant sa merg pe bicicleta pe holul ala lung :)) De obicei o legam de una din mesele alea de pe holul central, dar odata am luat-o in sala de clasa, si aveam cu Petcu… S-a uitat crucis la ea si mi-a zis “pai ce e aici mai, bodega sau institut universitar?” Si i-am zis ca daca nu veneam pe bicicleta as fi intarziat la cursul sau… :)) It was funny.

  Oricum, bicicleta mi se pare un mijloc tare bun de transport prin bucuresti, si daca nu ai de facut distante lungi, e buna si iarna! Nu uitati insa casca! Eu am invatat-o pe propriul meu cap, cand m-a lovit o masina. Si in loc sa se sparga capul meu, s-a spart casca la impactul cu asfaltul. Inainte ziceam ca lasa, pentru iesiri scurte merge si fara casca… Nu! Nu-i nevoie de o iesire lunga pentru a pati ceva… se poate intampla oricand.

  Siguranta prima. Apoi… se poate merge si pe holul FJSC-ului. :))

 3. Tea
  Tea at |

  Jos palaria, oricum!

 4. zapacita
  zapacita at |

  Si eu ma tot intreb a cui o fi. De fiecare data cand am venit cu bicicleta la scoala speram sa vad proprietarul/proprietara si sa nu mai pedalez singura in drum spre casa :))

 5. Petrvs
  Petrvs at |

  O fi vreun paznic de pe acolo!

Comments are closed.