Vreo 20 de persoane s-au adunat în 10 ianuarie la o şedinţă de spinning organizată de Bikersteam şi sponsorizată de Isostar, într-o sală din apropierea staţiei de metrou Nicolae Grigorescu. Antrenorul Florin Leonte le-a arătat celor de la Ciclismamatori.ro şi celorlalţi participanţi cum se pedalează în interior atunci cînd se respectă nişte standarde de antrenament.

Participanţii au fost împărţiţi în două grupe şi au dat tot ce au avut mai bun. Sponsorul le-a oferit apă, suc, fursecuri, le-a pus chiar muzică, numai să pedaleze cu spor! Cele 3 ore au părut că au trecut destul de repede pentru participanţii printre care s-au aflat şi cîteva fete.

Spinning-ul este un exerciţiu bun pentru cei care vor să-şi menţină condiţia fizică şi cărora nu le place să se complice cu noroiul sau zăpada de pe stradă, din timpul iernii, a spus Andrei Mocanu de la Ciclismamatori.ro şi Bikersteam.

În cadrul antrenamentului, a existat o mică festivitate de premiere: Horia Niţu a primit un cadou şi o diplomă, ca recunoaştere a cîştigării concursului de spinning organizat recent la Reşiţa.

Foto: Andrei Mocanu