Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Măcar o oră să pedalăm pentru Terra care ne suportă

Posted on 23 March 2011 de

Sâmbătă, 26 martie, 51 de orașe din România vor stinge luminile pentru o oră, alăturându-se campaniei Earth Hour, cea mai mare manifestare de mediu din istorie.

Ca în fiecare an, WWF invită bucureștenii să sărbătorească Earth Hour, în cadrul unui eveniment care nu va implica surse de curent, organizat împreună cu Primăria Municipiului București. Evenimentul Mai mult decât o oră pentru planetă se va desfășura sâmbătă, 26 martie, în Piața George Enescu, începând cu ora 17:30.

Sunt alături de această iniţiativă:

Sărbătoarea Earth Hour va începe prin startul pentru Marșul Earth Hour 2011. Îi așteptăm pe bicicliștii bucureșteni, pentru a realiza împreună următorul traseu:

Str. C.A. Rosetti- Bd-ul. G-ral. Gheorghe Magheru- Piața Romană- Bd-ul. Lascăr Catargiu- Piața Victoriei- B-dul. Aviatorilor- Piața Charles de Gaulle- Bd-ul. Mareșal Constantin Prezan- Arcul de Triumf- Șos. Kiseleff- Piața Victoriei- Calea Victoriei -întoarcere în Piața George Enescu.

Harta traseului poate fi vizualizată pe Bikemap: http://www.bikemap.net/route/863396.

Pe cei care își doresc să participe la marș, însă nu au o bicicletă acasă, îi așteptăm cu 100 de biciclete puse la dispoziție gratuit de centrele de închiriere IVelo și Cicloteque.  Îi rugăm pe doritori să își închirieze bicicleta în avans, trimițându-ne un mesaj la adresa office@wwfdcp.ro, care să includă numele și numărul de telefon, până vineri, 25 martie, la ora 15:00.

Marșul Earth Hour se va încheia la orele 19:00. După un răgaz pentru a ne trage sufletul, ne vom bucura, din nou, de un concert Sistem 100% unplugged, iar la 20:30 vom da cu toții tonul stingerii luminilor Ateneului Român, ale Bibliotecii Centrale Universitare și ale Muzeului Național de Artă. Când totul va fi stins, cunoscutul cor Sound ne va încânta cu  un repertoriu adaptat evenimentului.

Aşteptăm confirmarea voastră pe evenimentul de pe Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=202595853101876


Categorized Plimbări

Tag-uri:

4 Responses to “Măcar o oră să pedalăm pentru Terra care ne suportă”

  1. bogdan says:

    Pentru că se știe de ce nu am bicicletă deja am trimis formularul pentru a închiria de la I,Velo sau Cicloteque. Deja am început să colind colinele din Politehnică cu bicicletele de la RFB și îmi era dor de o ieșire in grup. Ne vdm acolo!

    Cu respect,

    Un romantic pe două roți:)


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] în fiecare an, ambasadorul Earth Hour, Zoli Toth, dar și inițiativele Let’s bike it, BikeWalk, Ciclopromenada Nocturnă, Velo Bello, Drumul Bicicletei, Asociațiile Mai Mult Verde, Green Revolution, Recolamp și Bate […]

  2. […] cunoscutul cor Sound ne va încânta cu  un repertoriu adaptat evenimentului. Alte info pe bicla.ro Tag-uri: > ecologie, biciclete, bicla, bicla.ro, Earth Hour, eco, eco-Bucuresti, eco-Romania, […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro