Categories
Video

VIDEO Sevilla văzută din şa

Despre conferinţa Velo City aţi tot citit, despre parada Ciclovida la fel, dar cum se vede Sevilla din viteza bicicletei? Iată un clip cît de cît edificator.

După ce aţi aflat ce s-a vorbit la Velo City şi cum a fost atmosfera la Ciclovida, iată un montaj cu imagini şi sunete din Sevilla, captate de la nivelul şeii şi al ghidonului:

Sevilla e un oraş în care te simţi bine pedalînd, te simţi băgat în seamă, respectat de partenerii de trafic şi de autorităţile locale. Sevilla este un oraş european.

5 replies on “VIDEO Sevilla văzută din şa”

Pe de alta parte, in Romanica noastra mica ce mi se intampla azi?
Pai am dat o tura pana la Domeniul Stirbei (Buftea) http://www.domeniulstirbey.ro/. Mult laudat, 24ha de parc, alei, aer curat, ce mai… o nebunie pentru o plimbare cu bicicleta (am zis eu). Numai ca la poarta fusei oprit de badyguarzi ca “nu e voie cu bicicleta”!!! Toata stima pentru proprietari ca lasa publicul sa intre in parc, insa ce aveti cu bicicletele si cu rolele (ca inteleg ca si astea sunt interzise)?!! Asa ca am luat la picioare Domeniul Stirbei care, intr-adevar, este nemaipomenit de-o plimbare de weekend, insa cu promisiunea ferma ca nu o sa ma mai intorc pana cand proprietarii nu vor schimba aceasta politica stupida!

Va pune un montaj şi de la Barcelona, după ce va ieşi din paharul cu melancolie.

Comments are closed.