Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

VIDEO Sevilla văzută din şa

Posted on 05 April 2011 de

După ce aţi aflat ce s-a vorbit la Velo City şi cum a fost atmosfera la Ciclovida, iată un montaj cu imagini şi sunete din Sevilla, captate de la nivelul şeii şi al ghidonului:

Sevilla e un oraş în care te simţi bine pedalînd, te simţi băgat în seamă, respectat de partenerii de trafic şi de autorităţile locale. Sevilla este un oraş european.


Categorized Video

Tag-uri:

5 Responses to “VIDEO Sevilla văzută din şa”

 1. George says:

  Pe de alta parte, in Romanica noastra mica ce mi se intampla azi?
  Pai am dat o tura pana la Domeniul Stirbei (Buftea) http://www.domeniulstirbey.ro/. Mult laudat, 24ha de parc, alei, aer curat, ce mai… o nebunie pentru o plimbare cu bicicleta (am zis eu). Numai ca la poarta fusei oprit de badyguarzi ca “nu e voie cu bicicleta”!!! Toata stima pentru proprietari ca lasa publicul sa intre in parc, insa ce aveti cu bicicletele si cu rolele (ca inteleg ca si astea sunt interzise)?!! Asa ca am luat la picioare Domeniul Stirbei care, intr-adevar, este nemaipomenit de-o plimbare de weekend, insa cu promisiunea ferma ca nu o sa ma mai intorc pana cand proprietarii nu vor schimba aceasta politica stupida!

 2. Andreea says:

  ce mai face Bicla.ro?

  • George Hari Popescu says:

   Va pune un montaj şi de la Barcelona, după ce va ieşi din paharul cu melancolie.

 3. Andreea says:

  Pai vin sa-l beau eu, ca sa se termine mai repede…


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] ultimii ani, orașul s-a dezvoltat mult din punctul de vedere al infrastructurii cicliste și acum sunt aprox. 120 km de piste. Există un […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro