Categories
Fun

Cvadriciclul, idee de afacere

CVADRICÍCLU, cvadricicluri, s. n. Vehicul cu patru roți, asemănător bicicletei, acționat, de regulă, de către un motor cu ardere internă sau electric. (DEX Online)

Vehiculul poate transporta 16 persoane, dintre care 10 pedalează şi unul ţine volanul. Poate merge cu cu doar 6 km/h, dar prinde la public. În Savannah, cvadriciclul este închiriat cu vreo 10 dolari pe oră şi pe pasager.

Keith Snyder a construit maşinăria şi soţia lui, Samantha Meier, a început să administreze afacerea acum trei luni.

Cvadriciclul este solicitat mai ales la zile de naştere, petreceri de nuntă, reuniuni de familie. Deşi este nevoie de 10 oameni care să dea la pedale pentru a mişca măgăoaia, constructorul spune că se poate descurca şi cu şapte persoane.

Autobuzul cu pedale are panouri solare pe acoperiş, pentru a alimenta casetofonul şi luminile.

Toate bune şi frumoase, dar ştiţi care este acum problema autorităţilor? Dacă să-i lase sau nu pe pasageri să bea alcool cînd sunt la bordul acestui bolid care se mişcă cu viteza melcului. Pasagerii nu au nici un control asupra direcţiei în timpul mersului, singura lor sarcină fiind să pedaleze, pentru a contribui la forţa necesară deplasării.

Sursa, foto: Savannah Now

One reply on “Cvadriciclul, idee de afacere”

superb, deja in berlin se circula cu el, iar alcoolul si fukmatul la bord constituie atractia vehiculuilui. Bodega miscatoare poate deveni un loc in care impaci berea cu varza in drum spre birou

Comments are closed.