Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

VIDEO Marşul tăcerii, ca să fim mai atenţi în trafic

Posted on 19 May 2011 de

După galeria foto, iată un montaj video care a dorit să surprindă atmosfera de la evenimentul de ieri. Marşul tăcerii a fost o plimbare în memoria bicicliştilor pieriţi în accidente rutiere. Panglici albe prinse la ghidon, vreo 200 de biciclişti tăcuţi, escorta discretă a poliţiei, mirarea şoferilor şi a pietonilor.

În timpul plimbării, o participantă a pus o frînă bruscă şi a căzut în coborîrea de la Ministerul Apărării Naţionale, dar s-a ridicat teafără de la pămînt. O cască ar fi ajutat-o, dacă impactul ar fi fost mai serios.

Suntem la începutul pedalării urbane în Capitală. Învăţăm în fiecare zi, ne plimbăm în grup, ieşim tot mai mult cu bicicleta, nu numai ca să ne distrăm ci şi pentru transport. E momentul să fim mai atenţi la trafic, să avem grijă unii de alţii, să ne protejăm corpul.

Cea mai frumoasă zi va fi cea în care Marşul tăcerii nu-şi va mai avea rostul.


Categorized Evenimente, Video

Tag-uri:

4 Responses to “VIDEO Marşul tăcerii, ca să fim mai atenţi în trafic”

  1. Perfect Bike says:

    Foarte bine realizat montajul si cu un impact emotional pe masura. Speram sa ii sensibilizeze si pe cei care au masini.


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] fost si eu la Marsul Tacerii. Motivatia mi-am expus-o acum cateva zile. M-am intalnit cu multa lume acolo si l-am cunoscut […]

  2. […] ne-a adunat, ca și anul trecut. Pentru asta eu îi mulțumesc. Am pedalat simbolic pentru cei care n-au luat în serios […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro