A fost primul triatlon al anului. Primul și din Grand Prix-ul românesc. În Vama Veche. Un triatlon fără asfalt, cu înot într-o mare aproape înghețată (13-14 grade), alergare pe faleză și ciclism hop-hop (off-road, cu mult noroi, printre lanuri de grâu, păduri și vegetație luxuriantă, șerpi, broaște țestoase și ștruți).

Până când este gata montajul video, iată câteva instantanee:

Am plecat încărcați cu multă voie bună. Când spun am plecat, vorbesc de cei 12 membri ai echipajului SmartAtletic: 3 ștafete, 3 participanți la individual și căpitanul. Vama Veche ne-a făcut o primire tăioasă: cu o apă foarte rece și o furtună cu vânt și ploaie din belșug. Am avut mari emoții la start. Am răsuflat ușurat când s-a terminat înotul, scurtat la jumătate din distanța inițială.

Am avut parte de o surpriză foarte mare, care demonstrează că se poate: o ștafetă SmartAtletic a ieșit pe locul 2 la feminin, ștafeta mea pe locul 3 la mixt. Adrian Nanulescu a luat locul 2 la Proba olimpică, age group 40-49. Trebuie să menționez faptul că ștafetele noastre au fost formate din amatori, persoane care au concurat la primul lor triatlon. Să nu-ți crească inima?

Per total a fost un triatlon în care s-a pus mult suflet, un triatlon prietenos (între prieteni), accesibil și, pentru unii, atipic. N-a fost deloc ușor. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil Triatlonul Fără Asfalt 2011: organizatori, sponsori, parteneri, participanți, susținători…vreme.

Succes la următoarele etape din GrandPrix!