Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

FOTO şi VIDEO Bioeel, triatlonul de la Târgu Mureş

Posted on 15 July 2011 de

Pe 9 iulie a avut loc Bioeel Triathlon Challenge. Cum Târgu Mureș e în alt capăt de țară, am resimțit bine drumul lung de 11 ore. Dar nu ne plângem că doar…tineri suntem și în putere.

Au luat startul 72 de concurenți la proba individuală și 43 de ștafete (pe două categorii – sub și peste 100 de ani). Distanțele au fost unice: 1 km înot, 28 km offroad cu bicicleta și 8 km de alergare. A fost foarte cald (37-40 grade) ceea ce a făcut mai grea participarea (mai ales pentru noi, cei ce suntem începători într-ale meseriei) :)

Un regret am: că n-am fost premiat de Ministrul Laszlo Borbely , a cărui prezență la un concurs de triathlon chiar este de admirat. Bine bine…ca să fi fost premiat de el, ar fi trebuit să câștig, ori departe am fost de acest lucru la Bioeel Triathlon Challenge.

Weekendul acesta – sâmbătă, 16 iulie, va fi Triathlonul de la Sfânta Ana, ultimul triathlon offroad al anului și al GrandPrix-ului. Sunt peste 200 de concurenți. Se anunță super atmosferă și concurs!


One Response to “FOTO şi VIDEO Bioeel, triatlonul de la Târgu Mureş”

  1. Anka says:

    Din pacate, la Sf. Ana a fost penultimul off road, pentru ca cei din Reci au decis sa transforme triatlonul lor traditional de asfalt ….. tot in off road. Dezamagire imensa pentru multi participanti, care abia asteptau un asfalt (!) Asa ca Mamaia ramane singura speranta de viteza, din acest GrandPrix! Speram sa nu mute cumva proba de bicla undeva pe nautic :-)


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro