Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Vă dau o bicicletă la 22.000 de dolari?

Posted on 01 June 2011 de

La magazinul Element Cycles din Cincinnati, bicicletele au preţuri care le concurează pe cele la bijuterii. Există la 4.000 şi 5.000 de dolari, dar culmea preţurilor este bicicleta cu preţul de 22.000 de dolari!

Bicicleta va fi produsă în 200 de exemplare şi este un model care celebrează 65 de ani de la naşterea ciclistului belgian Eddy Merckx, cel care a cîştigat Turul Franţei şi Giro d’Italia de cinci ori fiecare.

Ce-ai putea face cu o bicicletă care costă atît? În nici un caz să o foloseşti. Vă daţi seama cît ar costa o piesă sau service-ul?

Cică cele mai tari dotări la ea sunt cadrul din fibră de carbon şi roţile. Da, bicicleta scumpă are şi două roţi! Este ultrauşoară, deci o poţi pune în vitrină liniştit acasă. Detaliile ar fi semnătura lui Merckx şi numele curselor celor mai importante la care a participat, încrustate pe roata din spate.

Sursa şi foto: Cincinnati.com

Detalii despre bicicletă


Categorized Bicle

Tag-uri:

3 Responses to “Vă dau o bicicletă la 22.000 de dolari?”

  1. Cox says:

    Unii au bani de bicle mai scumpe decat o masina misto si altii nici de una la 300 E :)

  2. ovio says:

    Cred ca mergea mai bine ori “Tour de France si Giro d’Italia”, ori “Turul Frantei si Turul Italiei”. Ori o dam in totalitate pe limbi straine, ori ramanem la limba materna. Cat despre bicicleta, cred ca este numai pentru cei pasionati (in sensul de fanatici), sau pentru colectionari fitosi cu bani multi. Sau pentru posesori de X6 si GLK autohtoni care vor “s-o arda eco”….


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro