Categories
Evenimente Video

VIDEO Ciclofest creează un precedent

Un public select şi muzică de calitate în prima seară a Ciclofest-ului, primul festival românesc dedicat bicicletei. Iată cum a fost, pe scurt.

Cînd am ajuns, nu era prea multă lume, aşa că am putut admira în voie fixie-urile agăţate de tavan. Ciclofest e poate singurul loc în care, dacă cineva îţi spune că are un fix, nu se referă la o idee obsedantă, ci la o bicicletă cu pinion fix.

În holul de la intrare în Atelierul de producţie, poţi desena o bicicletă sau, mă rog, ceva cît mai apropiat de ea. Muzică bună, o masă de fussbal, un colţişor pentru “pour-traits”, bere la barul verde.

Era trafic intens la Ciclofest aseară: bicicletele fixie erau încercate de cei ai casei sau de vizitatori. Senzaţia serii a fost bicicleta cu etaj, pe care nu m-am încumetat să mă sui, indiferent cît de mult m-a rugat Cosmin.

N-am prins întregul trick cu şaorma şi bunny-hop, dar Doru părea foarte implicat în acea mişcare.

Mai mult decît orice povestire de-ale mele, acest clip video ar trebui să vă ofere o idee despre cum a fost în prima zi de Ciclofest.

Astăzi, festivalul dedicat bicicletei continuă cu proiecţii de filme şi alte minunăţii.

6 replies on “VIDEO Ciclofest creează un precedent”

Pe la 16 ar trebui să fiu acolo. Din păcate, nu au rastel afară, dar o legăm de o ţeavă.

Buburuza aia albastra,cu rotile albe, zici ca mai are putin si fuge prin tavan. Dar sunt toate foarte fistichii! Asteptam totusi un filmulet cu cineva care se urca pe Tall Bike.

În clip sunt oameni care merg pe tall bike.

Comments are closed.