9 Responses

 1. Mihai
  Mihai at |

  Vise la noi in RO, se vor fura bicicletele pentru ca nu exista ceva pazit sau camera unde sa nu se poata intra, sau ceva pe baza de cartela unde sa poti intra si debloca doar bicla care iti apartine….am vazut ce inseamna bicicleta pentru cei din vest.
  Un rastel de biciclete este suficient intr-o tara civilizata aici tiganii iti fura orice si noi stam si ne uitam “ce bine ca nu este a mea”. Ce sa faca ala mic cand tiganusul ii arde una si ii ia bicicleta iar ceilalti se uita si pun fete lungi.
  Vise…Vise…
  Un copil singur pe bicicleta nu are ce cauta la noi in oras fara supraveghere. Eu i-as merge in spate o perioada, sa dea d-zeu sa faca greseala sa mi-l opreasca ca il joc in picioare.

 2. Ovidiu
  Ovidiu at |

  Banuiesc ca este vorba despre copiii de peste 14 ani (adica de liceu). Potrivit codului rutier, cei sub 14 ani nu au voie cu bicicleta pe drumurile publice, nu? Oricum, prin bucuresti e periculos si pentru adulti cu bicicleta.

  1. bogdan
   bogdan at |

   Am facut acum 7 ani de mers cu bicicleta prin Bucuresti.

   Iti spun sigur ca e mai ok decat cu masina si e la fel de periculois ca orice altceva faci in Bucuresti(pe care o folosesc mai ales cand plec din oras) .

   Daca nu crezi, te invit sa participi la intalnirile de pedalare facute de mai multi organizatori.

 3. ovidiu
  ovidiu at |

  pentru unii copii este periculos faptul ca au parinti… :) sau, cu alte cuvinte, unora dintre adulti ar trebui sa le fie interzis sa aiba copii.

 4. bogdan
  bogdan at |

  Chiar azi de dimineata ma gandeam ca pistele sunt perfecte pentru acest tip de pedalare.

 5. ionel
  ionel at |

  Uriaşa eroare care se tot menţine artificial este compararea comportamentului balcanic cu cel nord-european civilizat. Noi nu avem o mişcare biciclistă reală ci mai degrabă o chestie mondenă de moment, e bine să fi vazut că pedalezi cateva minute prin parc ! Va trece curând şi acest hobby, vom vedea atârnate prin balcoane multe biciclete. Românul nu are cultul pasiunii pentru ceva, se va plictisi repede şi se va apuca de altă activitate cu mai mic efort. Pe şoselele patriei întâlnesc de ani buni tot cam aceiaşi biciclişti, prea puţine feţe noi.

Comments are closed.