2 Responses

 1. Lavinia
  Lavinia at |

  Si mie imi plac pistele si toate facilitatile pentru biciclisti in Copenhaga. M-a amuzat foarte tare un suport pentru mentinerea echilibrului pe care l-au amplasat intr-o intersectie foarte mare pe marginea trotuarului, chiar langa pista de biciclete. Pe suport era scris: Draga biciclistule, iti multumim ca ai ales sa pedalezi! :) Cum sa nu iti vina sa infrunti vant si ploaie pe bicicleta!

  Legat de securitate, am comentat si pe facebook… se fura si aici ca peste tot! Imi e tare dor de bicicleta mea, adusa din Romania, pe care mi-au furat-o din parcarea de biciclete de langa sala de sport… si de cea a sotului pe care au furat-o din fata casei intr-o seara.

  Orice sistem antifurt poate fi spart si este spart. Toti colegii si prietenii de aici sunt la a 3-a sau a 4-a bicicleta in cativa ani. Asa ca, decat sa investesti in sisteme antifurt, ei investesc in asigurare. Isi asigura bicicleta in momentul in care o cumpara. E o investitie mai sigura! :)

  Cand mai treceti pe aici (Copenhaga) dati-mi de stire. Mi-ar face mare placere sa va revad (in afara orelor de curs de la Jurnalism) :). Numai bine si la cat mai multe biciclete!

 2. Carmen Albisteanu
  Carmen Albisteanu at |

  Furturile de biciclete sunt comune doar printre studenti, din cate stiu :) Daca intr-o zi observi ca bicla nu mai e unde ai lasat-o, nu e bai. Poti lua alta, iar posesorul ei “completeaza” de la altcineva si tot asa. E un cerc vicios, dar fara suparare.

  Imi povestea un student din Copenhaga ca l-a oprit Politia intr-o zi si ii era teama sa nu-l aresteze, pentru ca tocmai furase o bicla care sa ii inlocuiasca propria bicla furata. De fapt, politistii il oprisera pentru ca depasise limita de viteza :)

Comments are closed.