Categories
Plimbări

La Veloparlamentari în tandem, pedalez cu Toader Paleologu

Theodor Paleologu a fost de acord. Voi pedala cu el la Veloparlamentari în tandem 2.0., în 6 mai. Era primul pe lista mea de preferințe și mă bucur că a acceptat invitația.

Acum ceva timp vă anunțam despre inițiativa Alinei Gorghiu, de a-i scoate la plimbare cu bicicleta pe parlamentarii români. Începusem o leapșă și făcusem o mică listă a parlamentarilor cu care mi-ar fi plăcut să pedalez. Ei bine, Toader Paleologu a fost de acord.

Tandemul este metaforic, nu vom pedala pe aceeași bicicletă, dar vom pedala unul lîngă celălalt. Cu ajutorul Alinei, l-am contactat pe Paleologu și, după un schimb de SMS-uri, am stabilit să ne vedem în 6 mai la start, pentru o mică discuție și mică plimbare pe două roți.

Suntem în prima fază a evenimentului. Dacă ai un blog, scrie despre acțiunea asta și nominalizează unul sau mai mulți politicieni care ți-ar plăcea să te însoțească la plimbare. Îi poți lansa invitația pe blog, pe Twitter, pe Facebook sau prin e-mail. Dă-i de veste Alinei, la final, pentru ca ea să pregătească lista de la start. Dacă nu-ți răspunde parlamentarul la apel, roag-o pe Alina să facă presiuni diplomatice.

Faza a doua este între 26 aprilie și 2 mai, dar nu se știe în ce constă. Alina nu vrea să spună nimic deocamdată, deci surpriză!

În 6 mai, întîlnirea e la 10:30, în Parcul Herăstrău. Plimbarea se termină în Parcul Izvor, unde vor fi un workshop tehnic, o tombolă și alte lucruri despre care vom afla pe parcurs.

Dintre cei nominalizați la leapșa mea, s-au pus pe treabă Carmen Albișteanu și Radu Ioan Sprînceană. Se fac că plouă VulupeAriel și Ionuț. Nu mi-am pierdut speranța în ei.

4 replies on “La Veloparlamentari în tandem, pedalez cu Toader Paleologu”

Marti, 1 mai, la ora 12.00 imi depun candidatura pentru primaria sectorului 1 la sediul primariei din Soseaua Bucuresti-Ploiesti 9-13. Cei care doresc sa-mi fie alaturi si sa faca in acelasi timp o plimbare cu bicicleta sint invitati, ca punct de intilnire, in fata casei Oromolu din Piata Victoriei (Bulevardul Aviatorilor colt cu Strada Paris) la ora 11. Pentru cei care doresc sa mi se alature pe parcurs mentionez si traseul: Piata Victoriei – Piata Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Piata Presei – Soseaua Bucuresti-Ploiesti.

Comments are closed.