Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Bicicliştii ieşeni ies la paradă

Posted on 21 August 2012 de

Bicicliştii din Iaşi vor avea ziua lor. Pe 31 august, de la ora 18.00, va avea loc Parada Velo. Plecarea se va face de la Rond Agronomie (Copou) şi se va merge până la capătul cartierului Păcurari, în parcarea centrului commercial Carrefour Era, unde se vor putea delecta cu un concert IRIS.

La acţiune sunt invitaţi şi aşteptaţi toţi iubitorii mersului pe bicicletă. Cei care nu au una, o pot închiria de la centrul I Velo din Copou (vizavi de intrarea în Parcul Expoziţiei).

Participanţii la eveniment vor primi câte un tricou marca G Fest, pentru că totul se întâmplă în cadrul acestui festival.

G Fest reuneşte, pentru prima oară la Iaşi mai multe genuri de acţiuni, iar prin parada bicicliştilor se vrea tragerea unui semnal de alarmă pentru toţi participanţii la trafic. Mereu au existat anumite nereguli sau nerespectări în trafic, din partea bicicliştilor ori din partea conducătorilor auto. Acţiuni precum Parada Velo vor arăta că şi bicicliştii sunt importanţi, dar şi că ei, la rândul lor, trebuie să conducă prudent.

Consultați programul complet al festivalului.

Foto: Cronica de Iași


Categorized Plimbări

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro