(Parteneriat)

Kill The Bill merge la restaurant cu bicicleta. Vii şi tu?

Cine e Kill The Bill? E primul club de dining din România care oferă membrilor săi reduceri între 20% şi 30% la zeci de restaurante din Bucureşti. În 20 octombrie, la ora 12, clubul te invită să descoperi o parte din restaurantele din rețea.

Prin acest tur vrem să demonstrăm că este perfect normal şi chiar recomandat să mergi la restaurant pe bicicletă. Astfel, nu pierzi timpul în trafic, nu trebuie să cauţi loc de parcare şi poţi mânca liniştit, pentru că oricum faci mişcare în drum spre casă și dai jos kilogramele în plus!

Turul va fi o plimbare de aproximativ 15 km prin Bucureşti, cu plecare din Parcul Herăstrău (Intrarea Pavilionul H), având ca punct final restaurantul The Harbour din Piaţa Amzei. Pe parcurs vei descoperi nici mai mult nici mai puţin de 19 restaurante care oferă reduceri membrilor clubului Kill The Bill. Nu nu ne vom opri la toate, dar ți le vom arăta din mers.

Cei care vor ajunge la final vor primi cadou cardul de membru KTB. Cardul e valabil un an, deci vei primi reduceri de 20% – 30% până în septembrie 2014 şi îl vei putea testa pentru prima oară la restaurantul The Harbour.

Dacă vrei şi tu să fii killer cu pedale, te aşteptăm duminică la eveniment, la ora 12. Sunt aşteptaţi biciclişti de toate vârstele şi toate nivelurile de expriență. Nu vom merge cu viteză şi nimeni nu va rămâne în urmă, este o plimbare de plăcere și de explorare. Detalii sunt și în evenimentul de pe Facebook.

Foto deschidere: Dornob