Azi am fost baci pentru Radio România Actualităţi. Ştiţi deja despre emisiunea Obiectiv România şi campania lor frumoasă de sprijinire a mersului pe bicicletă, în cadrul căreia mi-au mai surprins ei vocea pe hard-disk cu ocazia Ciclopromenadei nocturne 2010.

Ei bine, azi m-au sunat iar să intru în direct, subiectul fiind siguranţa în trafic. Păi da, pentru asta dăm la pedale acum: ca să iasă frica din biciclistul urban, ca să-şi ia la purtare spray-ul cu piper biciclista urbană, ca să iasă copiii cu părinţii lor cu tot, numai să iasă! Străzile să le umplem, veselia să o răspîndim, la serviciu mai repede să ajungem.

Căci am făcut vreo 30 de minute din Sălăjan la Leu. Cam mult, dar e din cauză că m-a ţinut un vecin de vorbă şi am întîlnit nişte babuşti pe trotuarul pre-stradă.

Ia vedeţi acest clip, deoarece e plin de învăţăminte:

Iar dacă nu şi nu, vă dau şi audio, suava-mi voce înregistrată de RRA să răsune în bunele voastre sisteme 5.1 sau ce-aţi mai găsit prin casă:

[audio:rra_sfaturi.mp3]

Iaca, aşa e de simplu: mergi la magazin sau închiriezi de la frumoasele centre, te sui în şa, îi dai bice şi vezi oraşul altfel din şa!

Foto deschidere: Simcute