Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

MotoscuterParis

Posted on 18 April 2007 de

Matei ar fi fericit aici: scutere peste tot! E amuzant să-l vezi pe tipul băţos în costum cum merge la serviciu pe scuter, mîndru că are un mijloc de transport uşor şi comod. Bicicletele sunt la modă printre poliţişti, am văzut o patrulă cu trei membri care gonea cu vreo 30 km/h.

În rest, ce să zic… oraşul e neschimbat pentru un blazat ca mine care a mai fost pe aici de cîteva ori. Spre dezamăgirea mea, nici acum nu au construit restaurante cu terase cu manele în Tuilleries şi magazinele de potol se închid tot la 8 seara.

Cu veşti mai serioase, voi veni cînd mai prind semnalul wireless de la vecini, dar după ce mă întorc de la Montpellier (nu, nu merg la plajă, timp scurt, buget limitat ;-) )


Categorized Eco!

Tag-uri: , , ,

5 Responses to “MotoscuterParis”

 1. Matei says:

  Hehe…asta cu siguranta, George. Parisul e un oras superb care pe mine m-a cucerit de la prima vizita. Si am continuat sa o mai fac inca de 3 ori. Abia ce m-am intors si eu prin ianuarie. Sper ca tu esti ok, ca echilibrezi balanta intre fun & work si ca o sa-mi aduci si mie un magnet de frigider, ceva :PP.
  Scutere sa tot fie ca la cum e traficul prin bucuresti mai bine invatam sa zburam…
  ciao! si keep blogging while there…
  M.

 2. silviu says:

  Aha. deci de aia nu raspunzi la telefon cand trece omul pe langa facultate si vrea sa te scoata la o omleta arsa la Jeg. Bine…

 3. Cristi Roman says:

  Cu ce ocazie in Franta?

 4. gata? asta e singurul post pe care ti l-a inspirat montpellieru’?
  daca erai in grenoble, scriai despre biciclete… tot asa blazat, si gata? :P

 5. George Hari says:

  Matei, ai dreptate în toate privinţele de acolo.

  Silviu, păi cum să răspund la telefon? Ştii cît e roaming-ul în UE?

  Cristi, mobilitate Erasmus pentru profi.

  Poezie cu pitici, o să revin. Accesul la Internet în Franţa a fost întîmplător şi inefabil. Acum că m-am întors, mă voi pune pe depănat impresii, după ce scap de cîinii care latră după mine în ţară.


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro