Categories
Eco!

MotoscuterParis

Matei ar fi fericit aici: scutere peste tot! E amuzant să-l vezi pe tipul băţos în costum cum merge la serviciu pe scuter, mîndru că are un mijloc de transport uşor şi comod. Bicicletele sunt la modă printre poliţişti, am văzut o patrulă cu trei membri care gonea cu vreo 30 km/h.

În rest, ce să zic… oraşul e neschimbat pentru un blazat ca mine care a mai fost pe aici de cîteva ori. Spre dezamăgirea mea, nici acum nu au construit restaurante cu terase cu manele în Tuilleries şi magazinele de potol se închid tot la 8 seara.

Cu veşti mai serioase, voi veni cînd mai prind semnalul wireless de la vecini, dar după ce mă întorc de la Montpellier (nu, nu merg la plajă, timp scurt, buget limitat ;-) )

5 replies on “MotoscuterParis”

Hehe…asta cu siguranta, George. Parisul e un oras superb care pe mine m-a cucerit de la prima vizita. Si am continuat sa o mai fac inca de 3 ori. Abia ce m-am intors si eu prin ianuarie. Sper ca tu esti ok, ca echilibrezi balanta intre fun & work si ca o sa-mi aduci si mie un magnet de frigider, ceva :PP.
Scutere sa tot fie ca la cum e traficul prin bucuresti mai bine invatam sa zburam…
ciao! si keep blogging while there…
M.

Aha. deci de aia nu raspunzi la telefon cand trece omul pe langa facultate si vrea sa te scoata la o omleta arsa la Jeg. Bine…

Matei, ai dreptate în toate privinţele de acolo.

Silviu, păi cum să răspund la telefon? Ştii cît e roaming-ul în UE?

Cristi, mobilitate Erasmus pentru profi.

Poezie cu pitici, o să revin. Accesul la Internet în Franţa a fost întîmplător şi inefabil. Acum că m-am întors, mă voi pune pe depănat impresii, după ce scap de cîinii care latră după mine în ţară.

Comments are closed.