Categories
Eco!

Plimbare organizată cu bicla duminică în Bucureşti

bikewalk

O iniţiativă a lui Ariel, baicuac acesta înseamnă plimbare cu bicicleta în grup, pe un traseu stabilit. Un alt eveniment la care nu pot veni, pentru că voi fi plecat din frumoasa Capitală. Dacă ar fi avut şi autorizaţie de la primărie, plimbarea s-ar fi putut face în largul străzii, dar e bine şi aşa.

Dacă doriţi să închiriaţi bicle, uite aici şi alte centre în afară de Cicloteca.

Traseul: Cicloteque » Cişmigiu » Universitate » Romana » Kiseleff (pauză de stat sub copac) » Herăstrău » plimbat prin Herăstrău » întors la Cicloteque.

Detalii despre adunarea în şa:

Am doar 18 ani

Portocala mecanică

iFlashmob

Andlclb

8 replies on “Plimbare organizată cu bicla duminică în Bucureşti”

Nu prea ai cum să incluzi parcul Carol, zona nu e semaforizată, e piatră cubică şi pe mijlocul străzii circulă tramvaiul. Probabil au ales acel traseu pentru că există o pistă cît de cît valabilă.

Imaginea este din Parcul Carol deoarece acolo am fost la Bikewalk #2. Si cu poza aceea de grup am facut bannerul pentru Bikewalk #3

Aha, deci a fost MTB walk atunci. Eu cu bicla de oraş am mers foarte încet ieri prin zona aia. Am abandonat-o repede şi am ieşit în bulevard, era mai sigur.

Ooops, abia acum ti-am vz commentul de pe 18ani in care zici ca nu vii. Scuze. Era in spam. Nu stiu de ce… Merci de promovare :P

nu era mai logic sa se numeasca “Bikeride” ca you’re riding the bike?

Comments are closed.