5 Responses

 1. krossfire
  krossfire at |

  Falimentul GM ar fi venit cu sau fara criza financiara. Cand ai patru platforme de vehicole pe care le vinzi ca Opel in Europa, Saturn in America si Vauxhall in Anglia + cateva vechituri asiatiece rebranduite si 3-4 modele americane functionale trebuie sa te astepti ca sistemul ”maxim de profit – minim de investitie in cercetare” sa cada.

  E oarecum ironic filmuletul dat fiindca SUV-urile americane ajunse pe sosele romanesti deranjeaza cel mai mult traficul (pentru oricine, nu doar biciclisti)

 2. George Hari
  George Hari at |

  Nu este responsabilitatea lui GM să-i spună ciumecului că nu are ce căuta cu SUV-ul pe străzile din Bucale. Dar se pare că în ţara noastră sunt destul de mulţi bărbaţi impotenţi. O fi de la alimentaţie. Sau or fi mers prea mult cu bicicleta :-)

 3. krossfire
  krossfire at |

  Interesant ca am vazut ditamai SUV-urile de la Lexus (divizia lux Toyota), Acura (divizia de lux Honda) sau Infiniti (diviza de lux Nissan). Nu doar ca sunt extrem de scumpe importurile in lipsa unei reprezentante normale dar piesele de schimb sunt incredibil de scumpe. Sunt masini proiectate strict pentru piata americana. Daca din ele s-ar da jos niste oameni de afaceri stilati parca as mai zice (desi lipsa de respect in trafic nu denota ”stil”) dar tot aceeasi dubiosi le populeaza.

  Ma astept in curand ca pietonii sa fie macelariti pe trecere de masini gen Panoz sau TVR si alte frumoase creaturi de 6-700 000 de euro numai bune sa vezi daca poti prinde 320km/h pe Kiseleff.

 4. ana.munteanu
  ana.munteanu at |

  Nu cred ca problema biciletelor sunt doar masinile si bineinteles persoanele “civilizate” care le conduc. Mai avem si un magazin pe pista, o groapa, sau pur si simplu ghivecele cu flori ale vreunui restaurant, terasa. Asta in zilele bune cand nu intalnesti obstacole dificile:)) , mai sunt si oameni care te injura si tipa la tine ca de ce ii dai la o parte de pe o pista. Cred ca “au dreptate”, pana la urma de ce ar trebui o bicicleta sa mearga tocmai pe pista pentru biciclisti:))), culmea!
  Eu am doar o trotineta si mi se intampla foarte des sa intalnesc obstacole de genul si astfel de oameni.

 5. George Hari
  George Hari at |

  Astea nu sunt obstacole. În principiu, nu există obstacle pentru bicicletă. Toate se pot rezolva. O tricicletă lîngă o bicicletă care mai e cu o bicicletă… şi aşa se schimbă lumea!

Comments are closed.