Vreo 150 ne-am adunat la intrarea în Herăstrău pentru a şasea ediţie din seria Bikewalk. Printre nuntaşi şi rolleri şi skateri cărora abia le dăduseră tuleiele, am împărţit sfaturi şi staţii de emisie-recepţie. Steagul Germaniei ne-a fost conducător, în lipsa celui al României. Ariel ne-a spus pe scurt ce ne aşteaptă şi să fim cuminţi.

Nici n-a terminat el bine fraza că un grup a şi trecut pe roşu. Am continuat pe pistele de pe Kiseleff şi am ocolit cu graţie tîrgul de antichităţi peren de pe trotuar, ca să dăm nas în nas cu poliţiştii. S-au dat supăraţi, le-am zis săru’ mîna şi am continuat spre Romană şi Universitate. Am cam blocat traficul la Unirea, din moment ce pasajul funcţional era închis.

Am ajuns cu bine la intrarea în Parcul Tineretului şi ne-am adăpat de la sticlele cu apă de la Mai Mult Verde. Poze de grup şi portrete, planuri, glumiţe şi fiecare pe la casa lui.

Şi-am încălecat pe o şa şi am văzut şi eu cum e să mergi pe biclă în grup de plăcere, că la Ciclopromenada nocturnă 3 încruntat am pedalat.

Ariel, hai repede cu Bikewalk 7, să fie cu noroc şi cu vreme bună!