9 Responses

 1. altauprieten
  altauprieten at |

  Aah, abia astept sa ma alătur si eu grupului la intalnirile saptamanale. Data viitoare sper sa ajung mai devreme, azi la h1800 abia ajunsesem acasa… si abia la 1840 am ajuns pe bicla la TNB.

 2. Intrebare
  Intrebare at |

  Pentru George Hari Popescu:

  George, tu ai stat cumva in studentie in caminul C din Leu prin anii 1996-2000? Ai fost coleg de camera sau ai cunoscut un Bogdan Diaconu de la Filosofie (fost si la Automatica)?

 3. George Hari
  George Hari at |

  Da, dar care e legătura cu Ziua Bicicletei de azi?

 4. am43
  am43 at |

  mai greu, ca la inceput, totusi s-a infiripat de-o plimbare frumoasa, disciplinata, in spiritul unei zi a bicicletei…actiunile viitoare vor lega noi prietenii, iar comunitatea va deveni mai unita si mai numeroasa…va asteptam si vinerea viitoare, tot la ora 18,00

 5. Axe
  Axe at |

  Super pentru prima editie mai ales amenintarile nefondate ale meteorologilor cu ploaia cred ca au tinut multa lume in casa.
  Speram ca data viitoare sa fim mai multi, mai dotati cu faruri, stopuri, fluiere si voie buna !

 6. Ionut
  Ionut at |

  Incet, incet vor invata si tristii politistii ca nu suntem pericol public. Apropo, eram la un grup de lucru pe biciclete la primarie saptamana trecuta si am auzit un nene de la politia rutiera, laudandu-se cum a intervenit el in problema ciclopromenadei…eficient tare…

 7. George Hari
  George Hari at |

  Cu fluierele nu sunt sigur… după ce că încurcăm automobilele cu cei 1,5 m ocupaţi pe stradă de noi, să mai facem şi zgomot?

  Eu sunt sigur că poliţia noastră e profesionistă şi ne va crea condiţii tot mai bune şi ne va ajuta. Numai în ţări totalitare ţi se interzice să mergi pe bicicletă cînd vrei tu şi în grup cît de mare doreşti, şi nu e cazul în România, un stat din UE. Încetul cu încetul se face oţetul. Mai vin şi alegerile…

 8. Axe
  Axe at |

  Ne vedem in fiecare vineri la ora 19 pe trotuarul din fata Teatrului National (Intercontinental) pentru stabilirea traseului !
  Ora a fost modificata la cererea participantilor, acum sper ca puteti ajunge mai multi, mai veseli, mai putin stresati ! :)

 9. Sakitumi
  Sakitumi at |

  Perfect, maine o sa iau bicla cu mine.

Comments are closed.