ACTUALIZĂRI

1.

Hi George,

We haven’t finalised our route through Romania yet but will do so very soon. I will email you with our itinerary as soon as I have it. I will call you from Sofia and we can discuss routes through Bucharest.

All the best, Kim

2.

Între timp, Kim nu m-a mai contactat, dar a găsit un prieten mai de nădejde în cei de la WWF.Ioana a dat aici nişte detalii printr-un comentariu, sper să vă fie de folos. Din păcate, eu nu pot ajunge mîine.

ride_planet

Kim Nguyen (27 de ani) taie planeta în lung şi în lat cu bicicleta, pentru a ajunge în Copenhaga în 6 decembrie. Scopul lui este de a conştientiza şi alţi cetăţeni în legătură cu schimbările climatice de pe Terra. Pariul lui este: pentru fiecare 1.000 km parcurşi de el cu bicicleta, găseşte şi tu o soluţie de transport alternativ pentru măcar 100 km din propriile călătorii.

El a plecat din Brisbane în 10 august 2008 şi vrea să ajungă la Copenhaga la timp pentru conferinţa Climate Change.

Poanta este că în 5 şi 6 octombrie, Kim va fi în Bucureşti. Este posibil să vină cu alţi ciclişti pe care i-a convins să i se alăture pe parcurs. I-am scris şi i-am cerut detalii şi mi-a spus că ar fi interesat să se întîlnească în cele două zile cu biciclişti din Capitală şi chiar spunea să-i sugerăm trasee prin oraş. În 7 octombrie, parcurge puţin Bucureştiul şi iese din oraş, spre o altă destinaţie.

De asemenea, în 6 decembrie, mai multe oraşe vor organiza plimbări în grup cu bicicleta, simultan.

Voi mai face actualizări aici, dacă-mi va mai da Kim detalii. Ce ziceţi, îl întîmpinăm şi noi cu bicicletele şi-l scoatem la o bere în micul „Paris”?

Detalii:

Site-ul Ride Planet Earth

Blogul lui Kim