Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Londonezul Charlie şi bicicleta lui norocoasă

Posted on 26 January 2010 de

Micuţul Charlie Simpson din Fulham (Londra) a aflat că mulţi copii dintr-o ţară îndepărtată au păţit un mare necaz: unii au rămas fără case, alţii fără părinţi, alţii nu au ce mînca şi nici apă de băut. Tatăl lui i-a povestit despre cutremurul din Haiti şi Charlie a hotărît chiar atunci să acţioneze.

După povestea din trecut de ieri, iată una din prezent: un băieţel de 7 ani din Marea Britanie a reuşit să strîngă în jur de 500 de lire după ce a dat o tură cu bicicleta împreună cu tatăl său. Dar ăsta a fost doar începutul.

În urma cursei de 8 km din jurul lui South Park, Charlie a atras atenţia presei care i-a făcut publică acţiunea. Reacţiile au fost imediate – acum Charlie se poate mîndri că a strîns mai mult cu 23140% decît suma pe care şi-o propusese. Suma din acest moment este de aproape 116.000 de lire (132.000 de euro).

Charlie sesizase că lumea are nevoie de el. Aşa că şi-a luat bicicleta şi s-a pus pe treabă.


Categorized Poveşti

Tag-uri: ,

2 Responses to “Londonezul Charlie şi bicicleta lui norocoasă”

  1. lovingvama says:

    Să strângă şi pentru mine 1000 de coco să-mi iau un aparat foto nou :P
    Ori poate reuşesc eu la o tură cu bicla să adun un coş de bani.

  2. George Hari says:

    Sau ai putea să-ţi rupi un picior sau să-ţi spargi un ochi sau să-ţi pierzi părinţii într-un accident. În felul ăsta, ţi-ar trece şi cheful de glumă şi ar fi şi Charlie sensibilizat.


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro