Eu de unde să ştiu că aerul rece ciupeşte? Nu mi-a spus nimeni că nu sunt de ajuns un tricou, o bluză cu mîneci lungi şi un hanorac. Ei, lasă, că n-am degerat, că doar am pedalat!

Cred că am ajuns printre primii în Parcul Izvor ieri. Mai hălăduiau pe acolo nişte biciclişti, dar nu m-au băgat în seamă (şi de cînd zic să-mi iau şosete galbene!), aşa că nu aveam de unde şti dacă veniseră pentru BipBipMeet sau de amorul spiţelor.

Şi pentru că tot nu ajungea Ariel, l-am sunat şi m-a respins. Dar tot a apărut, cu o gaşcă mică, din care Ăla Micu a dispărut din cauză de pană pe faţă inexplicabilă.

Porniră cei 17-18 spre Herăstrău călare şi mult mai vorbiră şi se veseliră pînă cînd se opriră.

Vulupe a fost cel care ne-a mînat spre acea cafenea de pe lîngă Agronomie, în care numai 5 dintre noi au mai pătruns. La un vin fiert, respectiv o cafea, respectiv o bere, respectiv, planurile se adună, legăturile se strîng, prăjitura e mai dulce.

Scenă postmodernă: eu explicîndu-i lui Ariel din şa pe drumul de întoarcere de ce ar fi bine să vină la FJSC, el explicîndu-mi că vrea să fie un spirit liber. Ei, nume de spirit, acest Ariel

Iyli a fost acolo şi ne-a tras în poze şi ne-a filmat puţin cu săpuniera digitală. Ne-a mai tras ea şi în piept, că nu ne-a însoţit, pe motiv că n-avea bicla la ea. Na, că a scris şi Ariel despre pozna lui! Bikepress are mai multe poze din unghiuri nebănuite.

BikeWalk e în 11 aprilie.