11 Responses

 1. anka
  anka at |

  “deci”, dupa atat de multi de “deci”, desigur ca vom incerca sa sensibilizam cat mai multi in jur. logica povestii este ca, daca Metrorex tot a “scos in piata aceasta initiativa”, nu vad de ce nu ar aplica-o? Ca tot vad ca au dat de bani si monteaza scari rulante pe peste tot prin statii. Ce am uitat sa punctam in material a fost si faptul ca daca ar exista locuri de parcare pazite la metrou, pentru biciclete, ar exista sanse ca 10 soferi dintr-o mie macar sa renunte la masini si sa prefere combinatia bicicleta + metrou. Ceea ce ar fi un inceput infim pentru decongestionarea traficului, ca doar de aici tot pam-pam-ul asta cu biciclistii si drepturile lor. Si de aici se poate extrapola pana la efectele asupra atmosferei, stratosferei si spatiului cosmic :-)))

 2. “Cu bicla la metrou” by George Hari Popescu « Velobello

  […] 21, 2010 Foarte bună iniţiativa pe care a luat-o George!  Iată ce filmuleţ drăguţ a […]

 3. Tea
  Tea at |

  mesajele au iesit exact asa cum mi le imaginam. bravo, george, ca te tii de treaba (buna)!

  ma bucur ca metrorexul s-a gandit si la noi :)

 4. #Miscaretweetmeet – rezultate si cateva precizari | Titus Blog

  […] ca să mai scăpăm de lene. Nu mă așteptam să găsesc prea multă lume, însă, datorită lui George Hari Popescu, care a promovvat acțiunea și cu ajutorul blogului lui, ieșirea mea semispontană cu […]

 5. Soferu' de la ONT
  Soferu' de la ONT at |

  Biciclistii nu platesc nici taxe si nici impozite. Soferii da. Si- si! Asadar e normal ca primaria acorda atentie mai mare celui care ii baga bani in buzunar vs. cel care vrea sa-i scoata (ca desigur, pistele speciale, parcajele, centrele de inchiriat- costa). Nu e clar?

 6. George Hari
  George Hari at |

  Aşa e, bicicliştii sunt nişte împuţiţi de şomeri sau lucrează la negru şi nu dau nimic bunului stat. Şoferii sunt stilaţii care lucrează legal şi care n-au nici un impact asupra mediului înconjurător. Anonimule, te felicit pentru argumente, eşti un român adevărat!

 7. Evenimente velo in luna aprilie | Atitudine

  […] Sper sa nu va suparati ca voi reveni cu reamintiri ale celor doua evenimente, mai aproape de datele respective;  si nu uitati sa trimiteti e-mail la Metrorex (http://www.cyberculture.ro/blog/2010/03/21/din-gaura-neagra-bucuresti-mesaj-video-catre-metrorex/)! […]

 8. gigix3
  gigix3 at |

  Dupa cate am inteles eu, voi vreti ca sa mergeti cu bic. pana la metrou, sa aveti un loc unde sa o lasati, sa luati trenul de metrou si sa mergeti pana la o anumita statie, fara bic. Si dupa ce iesiti afara, ce faceti? Mergeti pe jos sau cu RATB-ul? N-ar fi mai corect sa bagam bic. in trenul de metrou si cand ajungem in statia dorita, iesim afara si ne continuam drumul cu bic.? Eu am fost in Nurnberg si erau oameni cu bic. si în metrou și în tramvai.

 9. George Hari
  George Hari at |

  Gigi tată, citeşte cu atenţie tot, nu te grăbi.

 10. Bogdan
  Bogdan at |

  http://www.metrorex.ro/comunicate.html#com20 deci s-au pis*t p noi…
  metrourile vor circula in continuare aproape goale weekend de weekend, iar noi ne vom toci nervii in trafic si poluare…

Comments are closed.