8 Responses

 1. Ariel
  Ariel at |

  Adevarul este ca neaparat trebuie sa purtam casti pe trotuar. Pe carosabil mai e cum mai e… dar trotuarul e un ucigas de biciclisti.

  Burtosii de la primarie la ora aia se vor uitape Protv, n-ai tu grija.

  Ma intreb totusi pe unde ne va “insoti” politia.

 2. George Hari
  George Hari at |

  Poliţia va merge cu maşina pe stradă, pe dreapta, iar noi tot pe dreapta, dar pe piste. Jandarmii vor aştepta în dubă pe la Piaţa Presei, cred. Cu cursele ilegale cu maşinile noaptea mai e cum mai e, dar cu bicicliştii nu vor să rişte.

 3. Andi
  Andi at |

  Cu furci,topoare,lacrimogene,săbii, praștii e voie? :)

 4. Altauprieten
  Altauprieten at |

  Ei, la cat e de “lung” traseul asta putem face un ‘lant’ de biciclisti de la un cap la altul. Eventual o coregrafie cu ‘valuri’ sau slalom printre gropile de pe pistele pentru biciclisti, desi… e cam extrema varianta a doua.

 5. Sebi
  Sebi at |

  Va mai dura muuult si bine pana cand pietonu’ roman se va prinde ce naiba sunt alea 2 dungi galbene cu verde intre ele… ca sa nu mai spun ca e mai extrem orasul decat muntele din pricina tomberoanelor de reciclare, budelor publice sau amaratilor cu masini ce nu au locuri de parcare decat la maxim 10 m distanta de pista. Sa nu ploua ca stropim masinile.

 6. Pedalam in grup in luna aprilie | Atitudine

  […] Saua sa Priceapa Iapa”. Detalii despre traseu si povestea din spatele plimbarii – http://www.cyberculture.ro/blog/2010/04/06/bikewalk-17aprilie-2010/ . 2. in 28 aprilie, organizatia non-profit Junior Chamber International in parteneriat cu Asociatia […]

 7. Jac Românianul
  Jac Românianul at |

  E gresită exprimarea: baicu se raidă, nu se oacă!
  Oacu se face pe 2 picioare, deci baic oac e plimbare pe lângă biclă ;)

 8. Marian
  Marian at |

  Sper sa vin si eu…
  Apropo’ de ce vine politia cu masini ? sa vina pe bicicleta si sa mearga pe pistele facute de PMB pt. biciclisti cu ante-mergator si incheietor . In provincie vad ca se poarta http://www.ciclismamatori.ro/ciclism/viewtopic.php?f=2&t=490&p=14001#p14001 sau in Bucuresti nu se descurca pe 2 roti ?

Comments are closed.