bikewalk1

Sperăm să nu fie nici ultimul, avînd în vedere recentele constatări ale lui Ariel. Dacă tot se întîmplă BikeWalk în 17 aprilie (întîlnirea la 16.30 la pasajul pietonal din Piaţa Presei Libere, nu mai am chef să mă plimb singur în 11 aprilie, cum mă gîndeam iniţial, că e mai amuzant în grup.

Există şi autorizaţie din partea burtoşilor şi sperăm să vină şi presa dacă nu va fi cumva Cătălin Voicu iar bolnav sau dacă nu va dori să ne transmită ceva în toate jurnalele de ştiri TV.

Traseul dorit de burtoşii de la primărie este unul pentru minori, special conceput ca să nu ne facem rău mergînd pe ciudatele maşinării fără benzină şi cu două roţi:

Gura de pasaj de la Piaţa pesei libere » Arcul de triumf » Piaţa Victoriei » Piaţa Aviatorilor » Chales de Gaulle » ocolit Herăstrău prin dreapta » Cinematograful de vară din Herăstrău.

Tot traseul e pe piste, deci neapărat trebuie să purtaţi căşti de protecţie (sunt foarte denivelate pistele şi sunt presărate de guri de canal neacoperite).

La final, se va întîmpla o socializare cu fructe şi suc. Sper să vină şi burtoşii de la primărie, să-i întrebăm de sănătate direct în faţă.