Categories
Concursuri

Ne înscriem la Prima Evadare mai cu talent?

Nu te înscrii aşa de uşor aici. E o competiţie totuşi, sunt fete care se uită la tine, bicla e pregătită, dar orişicît… Îţi trebuie antrenament, un mic dejun cu paste dimineaţa, suc de fructe şi apa plată de pe traseu.

O sa detaliem recomandarile pentru cei care sunt la inceput in astfel de competitii. Inscrierile online se vor incheia in data de Joi 5 mai ora 12. Taxa de inscriere este de 35 de lei pentru toti cei inscrisi online si de 45 de lei pentru cei care se inscriu dupa aceasta data. Taxa de inscriere va putea fi platita incepand cu doua saptamani inainte, locul urmand a fi anuntat ulterior.

Formularul de înscriere e colea.

Da, vă puteţi înscrie la Prima Evadare din 9 mai. Aveţi MTB şi alte asemenea? Atunci, hai în şa şi la antrenament!

8 replies on “Ne înscriem la Prima Evadare mai cu talent?”

Oh, nu știam că e așa draconic regimul de viață al unui cyber – biker!! Voi încerca să mă antrenez, dar nu promit nimic :)
Distracție plăcută!

Mai astia care cereti CNP-ul, aveti autorizatie de operator cu date personale? Stiti ca se ia amenda/dosar penal chiar pe chestia asta?
Sau ma rog, asa am auzit eu de la niste prieteni avocati ;;)
G.

Nu eşti obligat să te înscrii. Ştiu, legea e sfîntă în România, ne luăm şi noi după aleşii noştri corecţi şi morali. Dar nu-i da în judecată, nu cred că sunt mai vinovaţi decît Cătălin Voicu.

Tocmai asta e, nu conteaza ce fac eu.
In momentul in care ati cerut date personale, si cineva le-a introdus, devine cam nasol (again, din cate am auzit eu). Daca cineva ar vrea sa va sicaneze, sau pur si simplu daca aude vreunul extrasupercorect, iarasi se intampla nasolul de mai sus.
Eu unul am zis, cine are urechi sa auda.
G.

Nu ştiu dacă ai observat, dar foloseşti verbele la plural persoana a doua şi nu e cazul, pentru că eu nu prelucrez nici o dată personală, n-am asociaţie, nu vînd seminţe şi nu sunt senator sau deputat.

Comments are closed.