Velobelle şi velobelli cavaleri şi-au dat ieri întâlnire la un prim eveniment dedicat fetelor bicicliste din Capitală. Nu a lipsit nici ploaia, care a făcut ca totul să pară şi mai interesant, în special pentru că mulţi dintre cei prezenţi au participat la sau au auzit de specificul Primei Evadări de săptămâna trecută.

Am pregătit mai jos o colecţie de filmuleţe şi imagini care se alătură vernisajului deschis de George şi care sunt convins că va fi completat de numeroşii fotografi (profesionişti şi amatori) prezenţi ieri la Skirtbike. Am surprins pregătirile dinainte de start, startul şi două porţiuni din traseu.

Noi, băieţii, le-am însoţit pe fete (unii pentru a ne încuraja/susţine prietenele şi a mai trage cu ochiul la…noile tendinţe în modă :), alţii pur şi simplu din plăcerea de a participa). Am rămas cu o impresie foarte bună şi spun din nou că vreau să mai văd aşa ceva. Dar nu pe piste. În ultimul filmuleţ, secunda 30 puteţi admira în toată splendoarea ei o maşină care intră pe pistă exact în momentul desfăşurarii evenimentului (pe lângă altele care erau deja priponite pe trotuar).

Alte articole despre SkirtBike, cu foto şi video incluse:

SkirtBike din 15 mai 2010 – începutul unei perioade bune

VIDEO: SkirtBike în două minute

SkirtBike: fete, biciclete, Bucureşti, istorie